F Νέο trailer για τους Εργένηδες για μια Εβδομάδα ή αλλιώς Hall Pass - FilmBoy Νέο trailer για τους Εργένηδες για μια Εβδομάδα ή αλλιώς Hall Pass - FilmBoy
  • Latest News

    Νέο trailer για τους Εργένηδες για μια Εβδομάδα ή αλλιώς Hall Pass

    Το Hall Pass των αδελφών Farrelly έβγαλε καινούργιο trailer αλλά να σας πω την αμαρτία μου, τίποτα καινούργιο δεν είδα από το πρώτο που είδαμε το Νοέμβρη.

    Αντίθετα, όσο το βλέπω τόσο πείθομαι ότι ίσως έχουμε winner στην 1η πατάτα της χρονιάς και αν δεν υπήρχε το βαρύ όνομα των αδερφών Farrelly  δε θα έδινα καν σημασία (έστω κι αν οι εν λόγω κύριοι έχουν να κάνουν ταινία της προκοπής 12 χρόνια από το There’s Something About Mary).

    Οι κολλητοί Ρικ και Φρεντ (Owen Wilson και Jason Sudeikis) είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια.

    Όταν αρχίζουν να εκδηλώνουν δείγματα «αταξιών», οι σύζυγοί τους (Jenna Fischer και Christina Applegate) αποφασίζουν να λάβουν πιο τολμηρά μέτρα για να ξαναζωντανέψουν τον γάμο τους: τους δίνουν μια «άδεια κυκλοφορίας», μια εβδομάδα δηλαδή ελευθερίας για να κάνουν ό,τι θέλουν.

    Χωρίς να κάνουν καμία απολύτως ερώτηση!

    Αρχικά αυτό φαντάζει σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους δύο φίλους, αλλά πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι οι απαιτήσεις που έχουν από την εργένικη ζωή – και τους εαυτούς τους – είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.


    Θα το δούμε στην Ελλάδα στις 21 Απριλίου.

    Δείτε το νέο trailer που μας έστειλε η Village και αφήστε τα σχόλια σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέο trailer για τους Εργένηδες για μια Εβδομάδα ή αλλιώς Hall Pass Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top