F Η KATIE HOLMES ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE ROMANTICS - FilmBoy Η KATIE HOLMES ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE ROMANTICS - FilmBoy
  • Latest News

    Η KATIE HOLMES ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE ROMANTICS

    Η Katie Holmes έχει άλλη μια ευκαιρία να ζωντανέψει τη καριέρα της την οποία παράτησε εντελώς για να μεγαλώσει τα παιδιά του Tom Cruise. 

    Μάλιστα, για να παίξει στο The Romantics αντικατέστησε τη τελευταία στιγμή (το Νοέμβριο και μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα) τη Liv Tyler... και αν σκέφτεστε παρέμβαση άνωθεν (βλ. Tom) ...μάλλον έχετε λάθος. 

    Αν θυμηθείτε (ή αν μάθετε) ότι η γλυκούλα Katie έχασε μέσα από τα χέρια της το ρόλο στο υπερ-τεράστιο The Dark Knight το 2008 από τη Maggie Gyllenhaal, φαντάζομαι θα αναθεωρήσετε την άποψη (και δική μου παλαιότερα) ότι ο Tom Cruise ο,τι θέλει στο Hollywood. 

    Το 2ο trailer (είχε βγει ενα πρώτο πισω στο Μάρτιο) ήρθε λίγες μέρες μετά από το πόστερ και δείχνει πιο σοβαρό από ότι περίμενα. 

    Έχει ένα πολύ αξιόλογο cast (Katie Holmes, Josh Duhamel, Anna Paquin, Elija Wood – αγνώριστος - και Candice Bergen) και είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Galt Niederhoffer και σκηνοθετημένο και γραμμένο από την ίδια.


    6 Φίλοι απο τα παλιά συγκεντρώνονται μετά από χρόνια για το γάμο δύο απο αυτών, αλλά φαίνεται οτι οι παλιοί λογαριασμοί δεν εχουν ξεκαθαρίσει. 

    Update: 
    Φυσικά και δεν ξεχασα οτι η Katie Holmes παιζει και στο Don't Be Afraid of the Dark του Guillermo Del Toro και φυσικά τη θεωρω πιο σημαντικη απο το The Romantics, αρα η προσπαθεια της Katie για μια νεα καριερα ειναι ηδη στα σκαρια.
    (Με πιασατε...το ειχα ξεχασει.) 

    Εκτός από τον όμορφο τίτλο, φαίνεται ενδιαφέρον.
    Για δείτε κι εσείς.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η KATIE HOLMES ΣΤΟ TRAILER ΤΟΥ THE ROMANTICS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top