F Η Amanda Seyfried στο 1ο teaser trailer του Twilight... εννοώ του Red Riding Hood - FilmBoy Η Amanda Seyfried στο 1ο teaser trailer του Twilight... εννοώ του Red Riding Hood - FilmBoy
  • Latest News

    Η Amanda Seyfried στο 1ο teaser trailer του Twilight... εννοώ του Red Riding Hood

    H Catherine Hardwicke είναι η σκηνοθέτιδα του Twilight, της 1ης ταινίας της σειράς, και ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε αλλά δε μπορούσε να παίξει περισσότερο με τους λυκάνθρωπους, αφού το βιβλίο άλλα έλεγε.

    Το κάνει όμως στη νέα της ταινία Red Riding Hood όπου η Amanda Seyfried και ο Gary Oldman ζουν σε ένα μεσαιωνικό χωριό που είναι αιχμάλωτο του φόβου από έναν Λυκάνθρωπο.

    Και να μην ήξερες το ποιόν της κυρίας, όλο το στιλ, το ύφος αλλά και κάποιες εικόνες (βλ. την κόκκινη κάπα) του φιλμ παραπέμπουν σε Twilight.

    Άσε που η παραγωγή το προμοτάρει με αυτό τον τρόπο, αφού διαβάζουμε κάτι για  ‘Απαγορευμένος έρωτας’ και το κλασικό  ‘από τη σκηνοθέτη του Twilight’ συν το ότι θα παίξει κι αυτό στις προβολές του Harry Potter (όπως το trailer του Green Lantern).

    Δε ξέρω αν είναι αυτός ένας έξυπνος τρόπος να πουλήσεις τη ταινία στους Twilight-fans ή αν όντως πρόκειται για παρόμοια ταινία.

    Εγώ όμως θέλω να σταθώ λίγο στην Amanda Seyfried, η οποία ενώ έχει κάποια άσχημα χαρακτηριστικά, προσωπικά ...κάτι μου κάνει.

    Ιδέα μου είναι ή έχει ένα μαγνητισμό που σε κάνει να θέλεις να τη βλέπεις συνέχεια;

    Anyway, το Red Riding Hood ανοίγει στην Αμερική στις 11 Μαρτίου 2011.
    Δείτε το 1ο teaser trailer και ...comment!  




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Amanda Seyfried στο 1ο teaser trailer του Twilight... εννοώ του Red Riding Hood Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top