F Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο - Harry Potter & the Deathly ... - FilmBoy Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο - Harry Potter & the Deathly ... - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο - Harry Potter & the Deathly ...

    Στις 6 ταινίες που προηγηθηκαν από το 2001 μέχρι περυσι, η σειρα ταινιών με ήρωα τον Harry Potter ηταν η απολυτη κυριαρχος στο box office της δεκαετιας (και ever φυσικα) μαζευοντας 1,7 δισεκατομυρια δολάρια στην Αμερική και άλλα 3,7 παγκοσμιως!

    Καμιά απορία λοιπόν στο γιατί αποφάσισε η Warner να χωρισει το τελευταιο βιβλιο σε δυο ταινίες, με πρεμιέρα το Νοέμβριο την πρώτη και τον Ιούλιο του 2011 τη δευτερη.

    Και αν μπορουσαν να βάλουν τη J.K.Rowling να γράφει βιβλία μέχρι τα βαθιά της γεράματα ...ή μέχρι τα παιδιά του Harry Potter να έρθουν αντιμέτωπα με τους τσαντισμενους γιους του Voldemort που κρατανε την γιαγιά Ερμιόνη αιχμάλωτη (...τι είπα παλι), φαντάζομαι θα το έκαναν. 


    Απο την άλλη, θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε το ότι δεν θα το βγάλουν σε 3D τελικά, κι ας το ειχαν ανακοινώσει μήνες τώρα,  τη στιγμή που καταλαβαν οτι δεν θα είναι αντάξιο του ονόματος του franchise.

    Αλλά όπως είπα και για το Saw 3D, όλα τα καλά (γι’αυτους που θεωρουν καλές τις ταινίες του Harry Potter) καποτε πρεπει να τελειωνουν.

    Με τη κυκλοφορία λοιπόν του Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I σηματοδοτείται ...




    ...η αρχή του τέλους για το υπερεπιτυχημενο franchise και η ανυπομονησία στους φανς έχει φτάσει στο κοκκινο, αν και υπαρχουν και διαφορετικές γνώμες.

    Ας πουμε, διάβασα σε ένα forum ότι ίσως καποιοι να δυσαρεστηθηκαν με την αποφαση να κοπεί το βιβλιο στα δυο και να αντιδράσουν αποφευγοντας να δούνε το Part I στις αιθουσες, βλέποντας το σε DVD τον Ιουλιο και μετα να δούνε στο καπάκι το Part II.  


    Η αναμονή για τους φαν είναι ήδη μεγάλη, έτσι δε πιστεύω ότι αυτοί που θα το κάνουν αυτό θα είναι πολλοί.

    Τον 7o Harry Potter σκηνοθετει και πάλι ο David Yates, ο άνθρωπος που από το 2006 ασχολειται μονο με τα Harry Potter movies και τιποτε άλλο, καθώς ανέλαβε από τον 5ο (The Order of the Phoenix) και μετα το πήρε εργολαβία (Half-Blood Prince, Deathly Hallows Part I και II).

    Σε αυτό το τελευταιο κεφαλαιο του Harry Potter, ο ...Χάρης (Daniel Radcliffe), ο Ρονης (Rupert Grint) και η Ερμιονη (Emma Watson) αφήνουν την ασφάλεια του Hogwarts και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να καταστρέψουν την πηγή που δίνει δύναμη και αθανασία στον Voldemort (Ralph Fiennes).

    Πρεμιέρα στην Ελλάδα και σχεδόν σε όλο τον κόσμο στις 18 Νοεμβρίου από τη Village.

    Δείτε το trailer.  


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: Μέρος 1ο - Harry Potter & the Deathly ... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top