F Ξεκαρδιστικό ...μεγάλο trailer της κωμωδίας εποχής Your Highness - FilmBoy Ξεκαρδιστικό ...μεγάλο trailer της κωμωδίας εποχής Your Highness - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκαρδιστικό ...μεγάλο trailer της κωμωδίας εποχής Your Highness

    Σήμερα είναι η ημέρα των σημαντικών αλλά και των καλών trailer.

    Μάλιστα, μετά από αυτό που θα δείτε παρακάτω, το Your Highness θα γίνει η πλέον αναμενόμενη κωμωδία για το 2011 ...άντε μετά το Hangover 2.

    Χθες κυκλοφόρησε το 1ο και μάλιστα ακατάλληλο trailer της κωμωδίας εποχής του David Gordon Green που έχει τίτλο Your Highness και πρωταγωνιστούν ο James Franco, ο Danny McBride (όλα τα λεφτά), η Natalie Portman και η Zooey Deschanel.

    To FilmBoy σας είχε προετοιμάσει γι’αυτή τη κωμωδία με κάποιες φωτογραφίες τον Οκτώβριο, αλλά σαν ένα trailer δεν είναι τίποτα.

    Παιδιά, έχει πολύ γέλιο - ειδικά γι’αυτους που κατέχουν την αγγλική γλώσσα – μπόλικο βρισίδι και τη Natalie Portman γυμνή (αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ψηφιακό εφέ σαν τη Jessica Alba στο Machete)!

    Η Universal φέρνει το Your Highness στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2011 αλλά ως τότε, δε θα χορταίνετε να βλέπετε το, διάρκειας 3μιση λεπτών παρακαλώ, trailer.

    Και όπως λέει ο κακός στο trailer... ‘Magic, ...mother****er!’ 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκαρδιστικό ...μεγάλο trailer της κωμωδίας εποχής Your Highness Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top