F Τα Trolls αποκαλύπτονται στο 1ο κανονικό trailer του Νορβηγικού The Troll Hunter - FilmBoy Τα Trolls αποκαλύπτονται στο 1ο κανονικό trailer του Νορβηγικού The Troll Hunter - FilmBoy
  • Latest News

    Τα Trolls αποκαλύπτονται στο 1ο κανονικό trailer του Νορβηγικού The Troll Hunter

    The Troll Hunter λέγεται το φιλμ που πάρα πολλοί αγνοούσαν την ύπαρξη του μέχρι να δούνε το πρώτο teaser τον Αύγουστο μόνο στο FilmBoy, αφού δεν έχει καν σελίδα στο Imdb, πράγμα σπανιότατο! 

    Είναι από αυτές τις στιγμές που νοιώθουμε ότι προσφέρουμε πραγματικά κάτι ιδιαίτερο σε όλους σας, εδώ στο FilmBoy. 

    Τα τελευταία χρόνια έχουν βγει πολλές ταινίες με στοιχεία ψευδο-ντοκιμαντέρ, είτε εξ ολοκλήρου είτε εν μέρη (Cloverfield, District 9, Rec, The Last Exorcism), και σήμερα θα πρέπει να προσθέσουμε και το Νορβηγικό The Troll Hunter. 

    Επιλέχθηκε για το τελευταίο Secret Screening στο Fantastic Fest του περασμένου μήνα και έκτοτε η φήμη του εξαπλώνεται ραγδαίως. 

    Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer έχει κυκλοφορήσει λίγες μέρες τώρα, από το οποίο καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα παραπάνω (εκτός φυσικά του ότι βλέπουμε σε …πλήρη διάσταση τα Trolls), όπως το γεγονός ότι εδώ ο σκηνοθέτης Andrew Ovredal δεν προσπαθεί να μας πείσει ότι το ντοκιμαντέρ είναι αληθινό και ότι αντιμετωπίζει λίγο σατιρικά τις άλλες ταινίες του είδους. 

    Δείτε στη συνέχεια το 1ο κανονικό trailer του Troll Hunter και θα δείτε τι εννοώ.
    Καλό, ε; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα Trolls αποκαλύπτονται στο 1ο κανονικό trailer του Νορβηγικού The Troll Hunter Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top