F Το κόμικ The Strange Case of Mr. Hyde στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy Το κόμικ The Strange Case of Mr. Hyde στη μεγάλη οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    Το κόμικ The Strange Case of Mr. Hyde στη μεγάλη οθόνη

    Γράφει ο Bustart.

    Ο αξιότιμος κ. Dr Jekyll ή μάλλον καλύτερα το alter ego του, ο Mr. Hyde, βρίσκει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη σε μια προσαρμογή του επερχόμενου comic “The Strange Case of Hyde” της Dark Horse (του Sin City μεταξύ άλλων).  

    Μιλάμε δηλαδή για πολύ φρέσκα πράγματα! 

    Ο σεναριογράφος της limited comic σειράς (θα ολοκληρωθεί σε 4 τεύχη) Cole Haddon έχει αναλάβει και το σενάριο της ταινίας, η οποία δε θα βασιστεί σε μια επανάληψη της γνωστής ιστορίας, αντίθετα θα προσπαθήσει να δώσει μια νέα οπτική στην ιστορία, τοποθετώντας τον Mr. Hyde στο ρόλο ενός αντί-ήρωα σε μια περιπέτεια δράσης, ενάντια ενός ιστορικού προσώπου πιο τρομακτικού και από το Mr Hyde, στο Βικτωριανό Λονδίνο πάντα. 

    Ο ίδιος ο συγγραφέας της σειράς δήλωσε:
    «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος της προσπάθειας να τοποθετήσουμε τον Mr Hyde εκεί που του αξίζει στο πάνθεον των κινηματογραφικών τεράτων: στη κορυφή της τροφικής αλυσίδας.» 

    Μπρρρ, τρομαχτικό ακούστηκε αυτό!
    Ελπίζουμε να μας ανταμείψει η ταινία για το χρόνο που θα περιμένουμε (υπολογίζεται κάπου κοντά στο 2012-2013), γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ταινίες με ήρωα τον Dr Jekyll/Mr Hyde τα τελευταία χρόνια είναι όντως τρομαχτικές, τόσο που δε βλέπονται, δυστυχώς! 


    Να σημειώσουμε τέλος, για τους fan των comic, ότι η 1η αυτή limited σειρά, στην οποία θα βασιστεί η σειρά, θα αποτελέσει την αρχή για μια μεγαλύτερη σειρά από VS του Mr Hyde με ιστορικά πρόσωπα. 

    Αναμείνατε λοιπόν για ότι νεότερο, μέχρι τότε ρίξτε ένα βλέφαρο στις παρακάτω από τις πρόσφατες μεταφορές του ήρωα σε μικρή και μεγάλη οθόνη:  

    Jekyll” (2007), αξιόλογη μίνι σειρά, sequel στην original νουβέλα και στα μέτρια “The League of Extraordinary Gentleman” (2003) και “Mary Reilly” (1996).
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το κόμικ The Strange Case of Mr. Hyde στη μεγάλη οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top