F Ο Dr. Strange της Marvel σε animation της Pixar; - FilmBoy Ο Dr. Strange της Marvel σε animation της Pixar; - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Dr. Strange της Marvel σε animation της Pixar;

    Γράφει ο Bustart.

    Από τη στιγμή που η Disney εξαγόρασε τη Marvel την προηγούμενη χρονιά, η φημολογία μιας συνεργασίας της Marvel και της Pixar (που ανήκει κι αυτή στη Disney) υπάρχει στον ορίζοντα.  

    Η οποία έγινε ακόμα πιο έντονη από τη στιγμή που Disney και Marvel άρχισαν να δουλεύουν στην 1η τους ενδοοικογενειακή συνεργασία, τον Dr Strange, τον “Sorcerer Supreme” του κόσμου της Marvel. 

    Ποια λοιπόν η πιθανότητα της Pixar να αναμειχθεί κι αυτή στο συγκεκριμένο project; 

    Χμ, πολύ μεγάλη από όσες πληροφορίες ψαρέψαμε στο internet.  

    Ο comic artist Brendan McCarthy (που θα συνεργαστεί με τη Marvel στη νέα μίνι σειρά comic “Spiderman: Forever”) συναντήθηκε με τους νέους ιδιοκτήτες της Marvel στη Disney, και στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε η περίπτωση η Pixar να ...



    ...δημιουργήσει μια animated ταινία με τον Dr Strange.  

    Συγκεκριμένα o McCarthy δήλωσε σε συνέντευξη του: 

    ...ειχα μια συναντηση στη Disney και η κουβεντα γυρισε γυρω απο το να κανει η Pixar μια animation ταινία με τον Dr. Strange...
    Ωραίο δε θα’ταν; 

    Η Disney από την πλευρά της έχει πάρει πολύ σοβαρά το όλο θέμα και θέλει το “Doctor Strange” να γίνει σωστά.  

    Προφανώς βλέπουν τις δυνατότητες που έχει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας για ένα μελλοντικό δικό του franchise (ίσως στο στυλ του Harry Potter –μάγοι και δύο-) και σκέφτονται όλες τις περιπτώσεις, συμπεριλαμβανόμενου  και του animation. 

    Η αλήθεια είναι ότι πολλοί φαν της Marvel και του Dr Strange επιθυμούν μια «κανονική» μεταφορά στον κινηματογράφο και όχι μια animated ταινία.  

    Από την άλλη πλευρά όμως μια ταινία του Dr. Strange θα είχε πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας με τη Pixar να αναμιγνύεται - οι περισσότερες ταινίες της έχουν μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία - καθώς η δημοτικότητα του Dr Strange, αν και μεγάλη στο κόσμο των comic, υπολείπεται σημαντικά έναντι άλλων γνωστών superhero της Marvel. 

    Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι θα βγει στο κινηματογράφο ταινία με τον Dr Strange!
    Κανένας φαν;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Dr. Strange της Marvel σε animation της Pixar; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top