F Ο Odd Thomas του Dean Koontz στη μεγάλη οθόνη από τον Stephen Sommers - FilmBoy Ο Odd Thomas του Dean Koontz στη μεγάλη οθόνη από τον Stephen Sommers - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Odd Thomas του Dean Koontz στη μεγάλη οθόνη από τον Stephen Sommers

    Κανονικά θα έπρεπε να χαρώ με την είδηση ότι το αγαπημένο μου βιβλίο του αγαπημένου μου συγγραφέα θα γίνει ταινία, αλλά μου τα χάλασε το ποιος θέλει να την κάνει. 

    Όσοι παρακολουθείτε το FilmBoy θα ξέρετε τη μεγάλη αγάπη που τρέφω για τα μυθιστορήματα του Dean Koontz αλλά και στον ίδιο σαν άνθρωπο λόγω της προσωπικής του ιστορίας και της διαδρομής του αλλά και της λατρείας του για τα σκυλιά και ειδικότερα την Trixie του, που μας άφησε για τόπους καλύτερους εδώ και λίγα χρόνια. 

    Ο Odd Thomas είναι ένας απίστευτος ήρωας.
    Είναι ένας 20αρης ψήστης σε μια μικρή πόλη της California, το Puco Mundo κοντά στην έρημο Mojave, που δεν έχει φύγει ποτέ από την πόλη του και δεν φιλοδοξεί να το κάνει, έχει λίγους φίλους και έναν έρωτα...και βλέπει νεκρούς. 


    Βλέπει όμως και ‘μπονταχ’ , άυλες σκιές από τη κόλαση που μαζεύονται σε κάποιο μέρος όταν πρόκειται να γίνει κάποια καταστροφή. 

    Τα βιβλία με τον Odd Thomas είναι τα καλύτερα του και ο Stephen Sommers ενδιαφέρεται, λέει, να τον κάνει ταινία. 

    Ναι, ο σκηνοθέτης του GI Joe: The Rise of the Cobra και του The Mummy θέλει να σκηνοθετήσει ένα μεταφυσικό θρίλερ βασισμένο σε βιβλίο του μετρ του είδους. 

    Συγνώμη που δεν ενθουσιάστηκα...Εσείς;   
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Odd Thomas του Dean Koontz στη μεγάλη οθόνη από τον Stephen Sommers Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top