F Step Up : Η Νέα Διάσταση (3D) - FilmBoy Step Up : Η Νέα Διάσταση (3D) - FilmBoy
  • Latest News

    Step Up : Η Νέα Διάσταση (3D)

    Μόλις 7 μήνες έχουν περάσει από το Avatar 3D, ήδη έχουμε αρχίσει να βαριόμαστε τις τρεις διαστάσεις και 28 τίτλοι έχουν πάρει σειρά για το 2011! 

    Με αποκορύφωμα τα ξεφωνητό των converted 3D όπως τα Clash of the Titans και The Last Airbender, λίγες ταινίες έχουν κάνει σωστή χρήση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας μέχρι τώρα. 

    Το σίγουρο για τη 3η συνέχεια του Step Up του 2006 – εκτός από την έλλειψη αληθοφανούς ιστορίας, ανάπτυξη χαρακτήρων και υποτυπώδες σεναρίου – είναι ότι τουλάχιστον με τη σωστή χρήση του 3D δίνει κάτι καινούργιο στην οπτική πλευρά του θέματος. 

    Γιατί μη μου πείτε ότι δεν είστε περίεργοι το πώς θα φαίνονται τα ιδρωμένα κορμιά, τα χορευτικά άλματα και οι φιγούρες σε 3D;
    Εγώ πολύ. 


    Προσωπικά απέχω πολύ από το να χαρακτηριστώ φαν των χορευτικών ταινιών (καλά καλά ούτε το Dirty Dancing δε μ’άρεσε) ειδικά μετά την απογοήτευση του Fame και αν δεν ήταν το 3D δε θα ασχολιόμουν ούτε λεπτό με το Step Up 3. 

    Γι’αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει το franchise, το 3ο μέρος του χορευτικού ...



    ...δραματοποιημένου φιλμ φεύγει από τους δρόμους της Βαλτιμόρης και πηγαίνει στο Big Apple. 

    Εκεί, η Camille (η μικρή αδερφή του κυρίου ρόλου του 1ου Step Up, εδώ υποδυόμενη από την Alyson Stoner) και ο Robert (Adam Sevani που επιστρέφει από το Step Up 2: The Streets) συναντιούνται στη Νεα Υόρκη. 

    Ο δεύτερος έχει υποσχεθεί στη μητέρα του ότι θα σταματήσει το χορό αλλά μόλις συναντά τους ‘Pirates’ , ενα underground χορευτικό συγκρότημα-συμμορία που ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε ένα Dance Battle Contest αποφασίζει να τους βοηθήσει. 

    Η Walt Disney προφανώς έμεινε ευχαριστημένη από το Step Up 2 γι’αυτό και ανέθεσε και πάλι στον Jon Chu τη σκηνοθεσία. 

    Στα credit σεναρίου φαίνονται τρεις άνθρωποι αλλά αμφιβάλω αν χρειάστηκε τόσο μεγάλη σπουδή. 

    Εκτός αν νομίζετε ότι περισσεύει χρόνος για διαλόγους ανάμεσα στα 50 τραγούδια που ακούγονται στα 107 λεπτά διάρκειας της ταινίας! 

    Το soundtrack φυσικά και έκοψε πολλά από αυτά επιλέγοντας μόνο 18 αλλά μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα τραγουδιών και μάλιστα ανά σκηνή στο πολύ ενδιαφέρον site που ανακάλυψα. 

    Στην Αμερική άνοιξε στις 6 Αυγούστου και στην Ελλάδα η Odeon θα το φέρει στις ελληνικές 3D αίθουσες στις  2 Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer. 

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Step Up : Η Νέα Διάσταση (3D) Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top