F THE MINISTERS - FilmBoy THE MINISTERS - FilmBoy
  • Latest News

    THE MINISTERS


    Η διαφορετικότητα αυτού του blog έγκειται στο ότι εδώ θα γνωρίσετε και νέες ταινίες που χάσανε το δρόμο τους, ταινίες που ίσως δε βρεθούν ποτέ στο δικό σας. 

    Νέες παραγωγές που βρίσκουν περιορισμένη διανομή στην Αμερική (θα έχετε καταλάβει ότι ακολουθώ αυτή την αγορά), και που στην Ελλάδα το πιθανότερο είναι να τις πετύχετε μετά από πολλά χρόνια στα dvd club, στο ράφι με τις εβδομαδιαίες ενοικιάσεις!
    Στην εποχή του internet όμως δεν επιτρέπεται να μην έχουμε εμείς την επιλογή του τι θα δούμε.  

    Kάποιες φορές αυτό είναι πιο δύσκολο από όσο φαντάζεστε, και ένα παράδειγμα είναι το The Ministers.
    Όσο και να ψάξετε, δε θα βρείτε σχεδόν τίποτα για τη ταινία. 
    Δεν υπάρχει ούτε μια κριτική, ελάχιστα και καθόλου κατατοπιστικά σχόλια, ακόμα και στον feeder μου δεν έχει έρθει τίποτα αξιολογήσιμο.  

    Από τη μια είναι παράλογο αυτό που γίνεται.
    Είναι μια ταινία που έκανε πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου και κάποιοι την είδαν και το Φεβρουάριο στο Γερμανικό φεστιβάλ.
    Είναι μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Harvey Keitel και τον John Lequizamo, δηλαδή με ονόματα που μπορούν να σταθούν σε μαρκίζα.
    Μια ταινία που από το trailer κιόλας (μην πω για το γαματο ποστερ και πείτε ότι διαλέγω ταινίες από γραφίστες) σε κεντρίζει τουλάχιστον να μάθεις γι’αυτην, όπως έκανε με μένα.


    Από την άλλη μεριά...ποιος να προλάβει να το δει σε 2 αίθουσες;
    Αλήθεια, τόσες ήταν οι αίθουσες προβολής της το περασμένο σ/κ!
    Η Maya Entertainment έχει τη διανομή της ταινίας αλλά μέχρι και σήμερα το Imdb δεν έχει σαφή ημερομηνία, κι ας προβλήθηκε ήδη η ταινία στις 16.
    Ακόμα και στα schedule μεγάλων sites δεν υπάρχει καταχωρημένη. Anyway...


    Photo Gallery


    Το ανεξάρτητο crime film του Franc Reyes διηγείται την ιστορία μιας ντετέκτιβ (Florencia Lozano...θα την έχουμε στα υπόψη) του τμήματος της Νέας Υόρκης, της οποίας ο πατέρας έχει σκοτωθεί πριν 13 χρόνια από μια οργάνωση εγκληματιών με αρχηγούς δυο δίδυμους θρησκόληπτους (John Lequizamo και οι δυο). 

    Η οργάνωση – συμμορία είναι γνωστοί με το όνομα The Ministers και αρχίζει να σκοτώνει ξανά. Η μπατσινα βγαίνει από την υπόθεση και αρχίζει να δένεται συναισθηματικά με έναν από αυτούς.  

    Αυτά, για μια ταινία που ξέρουμε ελάχιστα, πιο λίγα και από τον ...προπομπο του Avatar, το Splice του Vincenzo Natali, που ακόμα ψάχνει διανομή. 

    Δείτε το trailer. 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: THE MINISTERS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top