F MY ONE AND ONLY - FilmBoy MY ONE AND ONLY - FilmBoy
  • Latest News

    MY ONE AND ONLY


    Ειναι βασισμένο στη ζωή της μητέρας του μεγάλου ηθοποιού George Hamilton που μαζι με τα δυο αγορια της ταξιδευε από πολη σε πολη μεχρι να βρει συζυγο. 

    Πρωταγωνιστεί η Renee Zellweger που φαίνεται να κατάλαβε ότι με την έμφυτη χαζουλικη αθωότητα της είναι καλη μονο για ακριβως τετοιους ρολους, αν και εδώ σου βγαζει και μια αποφασιστικοτητα κι ενα δυναμισμο.

    Τετοιους ρολους ειχε και στο μετριο Appaloosa αλλα και στο New In Town περσι.

    Εδώ υποδυεται την Ανν, μια φαινομενικα καπατσα και δυναμικη γυναικα, κυρια, κομψη αλλα και ευαλωτη που πιανει στο κρεβατι με άλλη τον αντρα της (ο Kevin Bakon με το Mystic River να είναι μακραν η καλυτερη στιγμη του), έναν αρχηγο μπαντας που προτιμα τα ταξιδια και τις άλλες γυναικες.

    Αντιδρώντας αξιοπρεπέστατα, παίρνει τα λεφτά, το αυτοκίνητο και τα δυο αγόρια της (Logan Lerman και Mark Rendall) και ξεκινα ένα road trip σε διαφορες πολιτειες για να βρει τον επομενο συζυγο της.

    Επειδη όμως ακομα και το 1953 αυτό δεν ηταν ευκολο, πεφτει πανω σε προβληματικους και loosers.
        
    Ακομα και τα δυο αγορια καταλαβαινουν ότι το εγχειρημα της είναι ανοητο και γινεται αμεσως κατανοητο ότι ο πιο ωριμος της οικογενειας, ακομα κι από τον πατερα, είναι ο μεγαλος γιος.

    Ο οποιος παρεπιπτοντως, φαινεται και είναι ο πιο straight από τους δυο, μιας και ο μικρος είναι ‘ευαισθητουλης’, του αρεσει ν’ασχολειται με τα ωραια ρουχα και γενικα εχει ένα ...αναλαφρο στιλ.

    Η λεξη gay δεν ειχε ανακαλυφθει το 53.

    Η παρελαση των υποψηφιων γαμπρων καταληγει σε διαγωνισμο ελαττωματικών, με έναν τρελαμενο πολεμοχαρη στρατιωτικο ιατρο (Cris Noth), έναν πλουσιο αλλα με εφεση στις νεαρες γυναικες (Eric McCormack από το Alien Trespass) αλλα κι έναν νεαρο τυχωδιωκτη με το στιλ και το μαλλι του James Dean που ισως είναι και ο πιο σωστος απ’ολους (Nick Stahl).
       
    Αν και πρόκειται για ταινία για ολη την οικογενεια, το στιλ της ισως αγγιξει περισσοτερο ηλικιες πανω από 25.

    Οι γενικά καλές κριτικές που διάβασα μιλάνε για ένα σπιρτοζικο και γρηγορο σεναριο από τον Charlie Peters, και μια σταθερα καλη σκηνοθεσια από τον Richard Loncraine.

    Στην Αμερικη εκανε πρεμιερα στις 21 Αυγουστου σε 4 μονο αιθουσες, αλλα αυτές ηταν τοσο γεματες που 4 εβδομαδες μετα, παιζεται ακομα σε καμια 100αρια.

    Στην Ελλαδα καπου ειδα το ονομα της Hollywood Entertainment, κατι που σημαινει ότι το περιμενουμε.

    Δειτε το trailer. 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: MY ONE AND ONLY Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top