F Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2 - Rock Dog 2 (2021) - FilmBoy Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2 - Rock Dog 2 (2021) - FilmBoy
  • Latest News

    Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2 - Rock Dog 2 (2021)


    Έρχεται η δεύτερη απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον παθιασμένο με τη μουσική καλλιτέχνη Μπάντι από την πένα του σεναριογράφου του Toy Story Άλεκ Σoκολόου. Μία ταινία γεμάτη μελωδίες, αγάπη για το ροκ εντ ρολ, διασκεδαστικούς χαρακτήρες και πολλές έξυπνες μουσικές αναφορές.

    Σύνοψη
    Ο Μπάντι και η μπάντα του, οι Τρου Μπλου, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους! Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ σταρ Λιτλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της και ανακαλύπτουν ότι μόνο παραμένοντας γνήσιοι θα εξαπολύσουν την πραγματική δύναμη του ροκ εντ ρολ!


    Οι χαρακτήρες της ταινίας βασίζονται σε graphic novel του διάσημου κινέζου ροκ μουσικού Ζενγκ Τζουν, που έχει εμπνευστεί από τις εμπειρίες του. Προοριζόταν για διεθνή καριέρα στις επιχειρήσεις, μέχρι τη μέρα που άκουσε τυχαία στο ραδιόφωνο τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Αυτό το άκουσμα πυροδότησε μέσα του ένα πάθος για τη μουσική και η ζωή του άλλαξε για να μοιραστεί την αγάπη του για τον ροκ εντ ρολ με τον κόσμο. Ταξίδεψε στο Πεκίνο, όπου έπαιζε μουσική στον δρόμο και κοιμόταν στο πάτωμα ενός φίλου του για να αποταμιεύσει χρήματα. Έχτισε σταδιακά την καριέρα του από εκεί και ανελίχθηκε στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας της Κίνας.

    Σκηνοθεσία: Μαρκ Μπάλντο
    Σενάριο: Άλεκ Σοκολόου
    Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Πάνος Αποστολόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Ειρήνη Τσίγκα, Χρήστος Θάνος , Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής, Σοφία Καψαμπέλη, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βασίλης Μήλιος , Βασίλης Παπαστάθης
    Ημερομηνία Εξόδου: 24 Φεβρουαρίου 2022
    Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μπάντι ο Ροκ Σταρ 2 - Rock Dog 2 (2021) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top