F Dissolved (2021) - FilmBoy Dissolved (2021) - FilmBoy
  • Latest News

    Dissolved (2021)


    «Όταν οι πόρτες κλείνουν, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα»

    H Correct Creative Productions παρουσιάζει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά με τίτλο “Dissolved”.

    Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, εκτός από τους ανθρώπους που ήταν εκεί και μοιράστηκαν τις κοινές τους στιγμές και τη δικιά τους αλήθεια. Από το πάθος μέχρι και τη διάλυση, οι διαδρομές τριών ζευγαριών σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες που τους ενώνει ένας συνδετικός κρίκος στο πρόσωπο ενός μυστηριώδη άντρα.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο World of Film: International Festival Glasgow τον Οκτώβριο του 2021 και κέρδισε το βραβείο Best Film – First Feature Competition.

    Στην Ελλάδα θα κάνει την πρώτη της προβολή το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο διαγωνιστικό τμήμα του 10ου Athens Digital International Film Festival και από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει διανομή στο Studio New Star Art Cinema.

    Στο Dissolved πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Θωμά, Χρήστος Καπενής, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Μέλλος, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Αλέξιος Κοτσώρης, Λία Τσάνα και η Στεφανή Καπετανίδη
    Φιλική συμμετοχή: Σταυρος Μαρκάλας, Ειρήνη Αϊβαλιώτου, Ρήγας Σκεπετάρης.

    Η ταινία είναι μια παραγωγή της Correct Creative Productions και του Θοδωρή Βουρνά σε σενάριο Αλέξιου Κοτσώρη και πρωτότυπη μουσική Μιχάλη Παλαιολόγου.

    ΑΠΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ STUDIO new star art cinema

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dissolved (2021) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top