F Rumble trailer: Τα τέρατα μπαίνουν στο ρινγκ του WWE, στη νέα animated ταινία της Paramount - FilmBoy Rumble trailer: Τα τέρατα μπαίνουν στο ρινγκ του WWE, στη νέα animated ταινία της Paramount - FilmBoy
  • Latest News

    Rumble trailer: Τα τέρατα μπαίνουν στο ρινγκ του WWE, στη νέα animated ταινία της Paramount


    Παρότι προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω πως και γιατί, όμως το WWE (γνωστό σε εμάς ως κατς) είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις μικρές ηλικίες με τα WWE Studios να συνεργάζονται συχνά πυκνά με τις μεγάλες εταιρίες για να μας παρουσιάσουν παιδικές ταινίες όπως το Surf's Up 2: WaveMania που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το άθλημα.

    Σε έναν κόσμο όπου οι μονομαχίες τεράτων είναι ένα παγκόσμιο άθλημα και τα τέρατα είναι αθλητές-σούπερσταρ, η έφηβη Winnie προσπαθεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της προπονώντας ένα αξιαγάπητο τερατάκι με σκοπό να γίνει πρωταθλητής.

    Το Rumble είναι μια δημιουργία των Reel FX (UglyDolls) και Paramount Animation (Wonder Park), με τους Etan Cohen (Madagascar: Escape 2 Africa) και Matt Lieberman (The Addams Family) να διασκευάζουν το graphic novel Monster on the Hill του Rob Harrell σε κινηματογραφικό σενάριο και τον έμπειρο story artist αλλά πρωτοεμφανιζόμενο ως σκηνοθέτη Hamish Grieve (Rise of the Guardians) να αναλαμβάνει να του φέρει στις οθόνες μας.

    Στο voice cast βρίσκουμε τους Will Arnett (The Lego Batman Movie), Geraldine Viswanathan (Blockers), Terry Crews (Deadpool 2), Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog) και αρκετούς WWE αθλητές.

    Το Rumble ήταν προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2020, όμως αναβολή στην αναβολή, κατέληξε στο Paramount+ όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rumble trailer: Τα τέρατα μπαίνουν στο ρινγκ του WWE, στη νέα animated ταινία της Paramount Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top