F Cyrano trailer: Ο Peter Dinklage είναι ένας... διαφορετικός Συρανό ντε Μπερζεράκ στη νέα μιούζικαλ διασκευή από το σκηνοθέτη του Darkest Hour! - FilmBoy Cyrano trailer: Ο Peter Dinklage είναι ένας... διαφορετικός Συρανό ντε Μπερζεράκ στη νέα μιούζικαλ διασκευή από το σκηνοθέτη του Darkest Hour! - FilmBoy
  • Latest News

    Cyrano trailer: Ο Peter Dinklage είναι ένας... διαφορετικός Συρανό ντε Μπερζεράκ στη νέα μιούζικαλ διασκευή από το σκηνοθέτη του Darkest Hour!


    Η έναρξη της καριέρας του με τα Pride & Prejudice και Atonement μας άφησε με την εντύπωση πως ο Joe Wright θα κατασκηνώσει στο κόκκινο χαλί, ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχτηκε αρκετά διαφορετική, έχοντας έκτοτε πολλά και μεγάλα σκαμπανεβάσματα, χωρίς ουσιαστικά να έχει καταφέρει να ξαναφτάσει σε αντίστοιχα επίπεδα ποιότητας και επιτυχίας.

    Μετά το πολύ κακό The Woman in the Window, ο Άγγλος δημιουργός επιστρέφει με το μουσικό ρομαντικό Cyrano. Όπως είναι ευνόητο, η ταινία αποτελεί (μία ακόμα) διασκευή του κλασσικού θεατρικού του Edmond Rostand, και συγκεκριμένα της μιούζικαλ εκδοχής του που επιμελήθηκε η Erica Schmidt και ανέβηκε το 2019 στο Daryl Roth Theatre της Νέας Υόρκης με πρωταγωνιστή τον γνωστό μας Peter Dinklage (I Care a Lot), σύζυγο της Schmidt.

    Το κινηματογραφικό σενάριο έγραψε και πάλι η Schmidt, με τον Dinklage να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας δίπλα του τους Haley Bennett (Swallow), Kelvin Harrison Jr (The Trial of the Chicago 7), Bashir Salahuddin (Marriage Story) και Ben Mendelsohn (Babyteeth).

    Η παραγωγή είναι της Working Title, με τη ταινία να καταφτάνει στις αίθουσες στα τέλη Ιανουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cyrano trailer: Ο Peter Dinklage είναι ένας... διαφορετικός Συρανό ντε Μπερζεράκ στη νέα μιούζικαλ διασκευή από το σκηνοθέτη του Darkest Hour! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top