F UglyDolls trailer: Γιατί και τα άσχημα κουκλάκια έχουν ψυχή! - FilmBoy UglyDolls trailer: Γιατί και τα άσχημα κουκλάκια έχουν ψυχή! - FilmBoy
  • Latest News

    UglyDolls trailer: Γιατί και τα άσχημα κουκλάκια έχουν ψυχή!


    Uglydolls είναι μια μάρκα πάνινων κουκλών, που πιθανότατα δε γνωρίζουν πολλοί μιας και βγήκαν στην αγορά μόλις το 2001 και για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος αν καν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. 

    Αυτά λοιπόν τα κουκλάκια, φαίνεται πως έχουν γίνει τόσο διάσημα που το 2011, η Illumination αγόρασε τα δικαιώματά τους για να βασίσει σε αυτά μια κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων. 
    Το σχέδιο δε προχώρησε και τέσσερα χρόνια αργότερα, τα δικαιώματα πέρασαν στην STX Entertainment, η οποία σε συνεργασία με την Troublemaker Studios του Robert Rodriguez, έβαλε μπρος τη ταινία και μας τη παρουσιάζει.

    Σύμφωνα με το σενάριο της Alison Peck, τα Uglydolls είναι τα κουκλάκια που έχουν κάποιο ελάττωμα όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο, και τα πετάνε σε μια πόλη που λέγεται Uglyville όπου και ζουν απομονωμένα. 

    Όλα τους ονειρεύονται κάποια στιγμή να περάσουν το τοίχο και να πάνε στο πραγματικό κόσμο όπου κάποιο παιδί θα τα διαλέξει για να παίξει μαζί τους, όμως αυτό δε γίνεται ποτέ, και έτσι κάποια στιγμή αποφασίζουν να αποδράσουν.

    Το Uglydolls σκηνοθέτησε ο Kelly Asbury (Smurfs: The Lost Village) και προφανώς στοχεύει σε ιδιαίτερα μικρές ηλικίες. 

    Ωστόσο τεχνικά δε μοιάζει καθόλου άσχημο και μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα των παραγωγών των κολοσσών, όμως σίγουρα μπορεί να σταθεί αντάξια σε μια μεγάλη οθόνη.

    Τι φωνές τους στους ήρωες δανείζουν κυρίως τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων οι Kelly Clarkson, Nick Jonas και Blake Shelton, με το μουσικό κομμάτι της ταινίας να φαίνεται πως είναι αρκετά δυνατό.

    Το UglyDolls θα βγει στις αίθουσες προς τα τέλη της άνοιξης. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: UglyDolls trailer: Γιατί και τα άσχημα κουκλάκια έχουν ψυχή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top