F Encanto trailer: Μαγεία και μουσική πάνε χέρι-χέρι στο νέο animated Κολομβιανό υπερθέαμα της Disney! - FilmBoy Encanto trailer: Μαγεία και μουσική πάνε χέρι-χέρι στο νέο animated Κολομβιανό υπερθέαμα της Disney! - FilmBoy
  • Latest News

    Encanto trailer: Μαγεία και μουσική πάνε χέρι-χέρι στο νέο animated Κολομβιανό υπερθέαμα της Disney!


    Μετά την άκρως αξιόλογο πέρασμά της από την νοτιοανατολική Ασία, τα Walt Disney Animation Studios θα μας πάνε ακόμα ένα ταξίδι, στην άλλη άκρη του Ειρηνικού, στην εξωτική Κολομβία!

    Η αρχική ιδέα του Encanto ήταν του -τότε- δημιουργικού διευθυντή της εταιρίας John Lasseter, και μπορεί ο ίδιος να αποχώρησε (ή μάλλον τον αποχώρησαν) όμως το project προχώρησε και μια πενταετία αργότερα είναι έτοιμο να βγει στις αίθουσες.

    Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Madrigal ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Encanto. Η μαγεία αυτή έχει ως αποτέλεσμα όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Mirabel. Μια μέρα, όμως, η Mirabel ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Madrigal που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

    Τα ηνία της ταινίας κρατάει ο Jared Bush (Zootopia) σε συνεργασία με τον Byron Howard (Tangled) και την Charise Castro Smith (Raya and the Last Dragon), με τον Lin-Manuel Miranda (Moana) να αναλαμβάνει τη τραγουδιστική επένδυση και τους Stephanie Beatriz (Ice Age: Collision Course), John Leguizamo (Ice Age: Continental Drift), María Cecilia Botero, Diane Guerrero (Orange Is the New Black), Jessica Darrow, Angie Cepeda (Love in the Time of Cholera) και Wilmer Valderrama (Onward) να δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες.

    Το Encanto θα βγει στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Encanto trailer: Μαγεία και μουσική πάνε χέρι-χέρι στο νέο animated Κολομβιανό υπερθέαμα της Disney! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top