F Onward trailer: Η Pixar μπλέκει πραγματικότητα και φαντασία σε μια ταινία που αναμένεται να σπάσει καρδιές - FilmBoy Onward trailer: Η Pixar μπλέκει πραγματικότητα και φαντασία σε μια ταινία που αναμένεται να σπάσει καρδιές - FilmBoy
  • Latest News

    Onward trailer: Η Pixar μπλέκει πραγματικότητα και φαντασία σε μια ταινία που αναμένεται να σπάσει καρδιές


    Μετά τα cash-grabbing Incredibles 2 και Toy Story 4, η Pixar είναι έτοιμη να επιστρέψει με μια νέα πρωτότυπη ταινία που σκοπεύει να διασκεδάσει αλλά και να συγκινήσει.

    Το Onward μας βάζει σε έναν μοντέρνο κόσμο όπου κυριαρχεί η μαγεία και τα φανταστικά πλάσματα όπως ξωτικά, κένταυροι και νεράιδες. 

    Όμως όσο περνούν τα χρόνια η μαγεία μοιάζει να χάνει τη "δύναμή" της με τους κατοίκους να βασίζονται όλο και περισσότερο στη τεχνολογία. 
    Σε αυτό το κόσμο ζουν δυο αδέρφια ο Ian και ο Barley που με τη βοήθεια ενός μαγικού ραβδιού θα προσπαθήσουν να φέρουν πίσω τον πατέρα τους που έχασαν ότι ήταν πολύ μικροί.

    Η ταινία είναι βασισμένη σε προσωπικές εμπειρίες του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Dan Scanlon (Monsters University) που έχασε τον πατέρα του πολύ μικρός και όσο περνούσαν τα χρόνια ένοιωθε πως δεν μπορούσε πια να τον θυμηθεί. 

    Καταλάβατε, πάρτε χαρτομάντιλα!

    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Chris Pratt (The Lego Movie 2), Tom Holland (Spider-Man: Far from Home), Octavia Spencer (Zootopia) και Julia Louis-Dreyfus (A Bug's Life).

    Το Onward θα δούμε το προσεχή Μάρτιο. 

    Απολαύστε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Onward trailer: Η Pixar μπλέκει πραγματικότητα και φαντασία σε μια ταινία που αναμένεται να σπάσει καρδιές Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top