F The Woman in the Window trailer: Η αγοραφοβική Amy Adams γίνεται μάρτυρας δολοφονίας! - FilmBoy The Woman in the Window trailer: Η αγοραφοβική Amy Adams γίνεται μάρτυρας δολοφονίας! - FilmBoy
  • Latest News

    The Woman in the Window trailer: Η αγοραφοβική Amy Adams γίνεται μάρτυρας δολοφονίας!


    Η Anna Fox είναι μια παιδοψυχολόγος, κλινικά αγοραφοβική που αποφεύγει οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο. 
    Μοναδική επαφή της η Jane, μια γειτόνισσα από το απέναντι διαμέρισμα. 
    Ένα βράδυ η Anna γίνεται μάρτυρας της βίαιης επίθεσης εναντίον της Jane, όμως όταν το καταγγέλλει στην αστυνομία, τα πράγματα μπερδεύονται αφού η Jane που εμφανίζεται μπροστά της δεν είναι η γυναίκα την οποία γνώριζε με τους ντετέκτιβ να ισχυρίζονται πως αυτό που είδε ήταν παραίσθηση, όμως η Anna είναι σίγουρη πως κάτι συνέβη.

    Πριν περίπου τρία πέντε χρόνια είδαμε με ενθουσιασμό το trailer μιας ταινίας μυστηρίου με κεντρική ηρωίδα μια γυναίκα που πίστευε πως έγινε μάρτυρας της δολοφονίας μιας γυναίκας ενός γειτονικού σπιτιού... και ύστερα είδαμε το The Girl on the Train και θέλαμε να ξεριζώσουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.

    Θα μας δικαιολογήσετε λοιπόν που είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το The Woman in the Window, μια ταινία με σχεδόν πανομοιότυπο στόρι, επίσης βασισμένο σε βιβλίο, που ακόμα και ο τίτλος θυμίζει εκείνο το εξάμβλωμα.

    Το σενάριο έγραψε ο Tracy Letts (Killer Joe), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Joe Wright (Darkest Hour). 
    Πρωταγωνιστούν οι Amy Adams (Vice), Gary Oldman (Hunter Killer), Julianne Moore (After the Wedding), Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Wyatt Russell (Overlord), Anthony Mackie (IO) και Brian Tyree Henry (Child's Play).

    Το The Woman in the Window θα βγει θα έβγαινε στις αίθουσες το Μάιο (του 2020), όμως μετά από πολλές αναβολές, η 20th Century Studios το έστειλε πακέτο στο Netflix, όπου και θα ανέβει με ένα χρόνο καθυστέρηση στις 14 Μαίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Woman in the Window trailer: Η αγοραφοβική Amy Adams γίνεται μάρτυρας δολοφονίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top