F Mayor of Kingstown trailer: Οι φύλακες γίνονται "μπίζνα" στη νέα δραματική σειρά με τους Jeremy Renner & Kyle Chandler! - FilmBoy Mayor of Kingstown trailer: Οι φύλακες γίνονται "μπίζνα" στη νέα δραματική σειρά με τους Jeremy Renner & Kyle Chandler! - FilmBoy
  • Latest News

    Mayor of Kingstown trailer: Οι φύλακες γίνονται "μπίζνα" στη νέα δραματική σειρά με τους Jeremy Renner & Kyle Chandler!


    Η 5ετής συμφωνία που έχει υπογράψει ο Taylor Sheridan με την ViacomCBS (βλ. CBS και Paramount) ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με το Yellowstone να αποδεικνύεται μεγάλη επιτυχία που μάλιστα χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους θεατές, οδηγώντας του δημιουργούς του να έχουν ήδη βάλει στα σκαριά όχι ένα αλλά δύο spin-offs.
    Αυτή φαίνεται πως είναι όμως μόνο η αρχή, με τον Sheridan να έχει έτοιμη μια ολοκαίνουρια σειρά που είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα, πού αλλού, στο Paramount+.

    Το Mayor of Kingstown μας πηγαίνει -όπως προδίδει και ο τίτλος- στη μικρή πόλη Kingstown του Michigan. Η μοναδική "επιχείρηση" που ανθεί στη περιοχή είναι εκείνη της φυλάκισης, με την παντοδύναμη οικογένεια McLusky να είναι οι απόλυτοι άρχοντες της πόλης επηρεάζοντας το σύστημα μέσα και έξω απ' αυτό!

    Συν-δημιουργός της σειράς είναι ο ηθοποιός Hugh Dillon και πρωταγωνιστούν οι Jeremy Renner (Hawkeye), Kyle Chandler (Bloodline) και Dianne Wiest (Life in Pieces).

    Το Mayor of Kingstown θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mayor of Kingstown trailer: Οι φύλακες γίνονται "μπίζνα" στη νέα δραματική σειρά με τους Jeremy Renner & Kyle Chandler! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top