F House of Gucci trailer: Η πτώση της δυναστείας των Gucci αναβιώνει στη νέα βιογραφική ταινία του Ridley Scott - FilmBoy House of Gucci trailer: Η πτώση της δυναστείας των Gucci αναβιώνει στη νέα βιογραφική ταινία του Ridley Scott - FilmBoy
  • Latest News

    House of Gucci trailer: Η πτώση της δυναστείας των Gucci αναβιώνει στη νέα βιογραφική ταινία του Ridley Scott


    Το 1995, ο Maurizio Gucci, εγγονός του ιδρυτή και τότε διευθυντής του μεγάλου ιταλικού οίκου Gucci δολοφονείται λίγο έξω από το γραφείο του από έναν πληρωμένο εκτελεστή, τον οποίον όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο είχε βάλει η πρώην σύζυγός του Patrizia! Ο θάνατός του οδήγησε τον οίκο σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας του, κατά την οποία βγήκαν στη φόρα πολλές από τις "βρωμιές" της οικογένειας.

    Αυτή τη βρώμικη ιστορία των Gucci αποτύπωσε στο χαρτί η συγγραφέας Sara Gay Forden στο βιβλίο The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, με την MGM να αναλαμβάνει την κινηματογραφική διασκευή του.

    Το σενάριο έγραψαν οι Roberto Bentivegna και Becky Johnston (Arthur Newman) με τον Ridley Scott (All the Money in the World) να σκηνοθετεί και τους Lady Gaga (A Star Is Born), Adam Driver (Annette), Jared Leto (The Little Things), Jeremy Irons (Love, Weddings & Other Disasters), Salma Hayek (The Roads Not Taken), Al Pacino (American Traitor) και Jack Huston (Antebellum) να πρωταγωνιστούν.

    Το House of Gucci θα δούμε στις 25 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: House of Gucci trailer: Η πτώση της δυναστείας των Gucci αναβιώνει στη νέα βιογραφική ταινία του Ridley Scott Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top