F Army of Thieves trailer: Η Nathalie Emmanuel χτυπάει χρηματοκιβώτια εν μέσω zombie apocalypse στο prequel του Army of the Dead! - FilmBoy Army of Thieves trailer: Η Nathalie Emmanuel χτυπάει χρηματοκιβώτια εν μέσω zombie apocalypse στο prequel του Army of the Dead! - FilmBoy
  • Latest News

    Army of Thieves trailer: Η Nathalie Emmanuel χτυπάει χρηματοκιβώτια εν μέσω zombie apocalypse στο prequel του Army of the Dead!


    Μπορεί σχέση του με την Warner Bros/DC να έχει οριστικά λήξει, όμως ο Zack Snyder φαίνεται πως έχει βρει ένα νέο στοργικό σπίτι στο Netflix, με τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα να έχει στρώσει ροδοπέταλα (και πολλά εκατομμύρια δολάρια) στο διάβα του εικονοπλάστη δημιουργού.

    Όταν λοιπόν η εταιρία αγόρασε τα δικαιώματα του Army of the Dead, έδωσε το πράσινο φως στον Snyder να το αναπτύξει σε ένα ολόκληρο multimedia franchise, όπως κι έγινε. Παρότι λοιπόν η πρώτη ταινία δεν ενθουσίασε, υπάρχουν ήδη στα σκαριά μια τηλεοπτική σειρά, ένα sequel και ένα prequel, με το τελευταίο να τιτλοφορείται Army of Thieves και να είναι έτοιμο να εισβάλει στα σαλόνια μας.

    Η ιστορία λαμβάνει χώρα έξι χρόνια πριν το πρωτότυπο φιλμ, στην αρχή της zombie apocalypse, και μας συστήνει την Gwendoline, μια μυστηριώδη γυναίκα που στρατολογεί έναν τραπεζικό ταμία, τον Dieter, για να τη βοηθήσει να ληστέψει τρία χρηματοκιβώτια στην Ευρώπη που... εντελώς τυχαία ανήκουν στον Bly Tanaka!

    Το σενάριο έγραψε ο Snyder σε συνεργασία με τον Shay Hatten, όπως ακριβώς και στο Army, ωστόσο τα ηνία της σκηνοθεσίας παραδόθηκαν στον Γερμανό Matthias Schweighöfer, ο οποίος έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δίπλα στους Nathalie Emmanuel (Fast 9), Ruby O. Fee (Polar), Guz Khan και Stuart Martin (Slow West).

    Το Army of Thieves θα ανέβει στο Netflix στις 29 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Army of Thieves trailer: Η Nathalie Emmanuel χτυπάει χρηματοκιβώτια εν μέσω zombie apocalypse στο prequel του Army of the Dead! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top