F Chucky trailer: Ξεχάστε τον Buddi, ο Chucky επιστρέφει με τηλεοπτικό sequel από τα χέρια του Don Mancini! - FilmBoy Chucky trailer: Ξεχάστε τον Buddi, ο Chucky επιστρέφει με τηλεοπτικό sequel από τα χέρια του Don Mancini! - FilmBoy
  • Latest News

    Chucky trailer: Ξεχάστε τον Buddi, ο Chucky επιστρέφει με τηλεοπτικό sequel από τα χέρια του Don Mancini!


    Ένα τηλεοπτικό sequel μιας cult classic σειράς ταινιών τρόμου συνήθως δεν γίνεται δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη.
    Ωστόσο μετά το άθλιο κινηματογραφικό reboot της MGM, η είδηση πως ο og Don Mancini επιστρέφει στη θέση του δημιουργού, μας κάνει να έχουμε ελπίδες για τις νέες περιπέτειες του Chucky.

    Η ιστορία μας φέρνει στο σήμερα, με έναν 14χρονο νεαρό που του αρέσει να ασχολείται με την γλυπτική χρησιμοποιώντας κομμάτια από κούκλες, να βρίσκει τον Chucky σε μια γειτονική αγορά, όμως όπως όλοι περιμένουμε, η ζωή του δεν αργεί να γίνει κόλαση.

    Παρότι η σύνοψη θυμίζει reboot, η σειρά αποτελεί κανονική συνέχεια του franchise, φέρνοντας μάλιστα πίσω αρκετούς χαρακτήρες από τις ταινίες όπως τον Andy και την Tiffany!

    Ο ανεπανάληπτος Brad Dourif επιστρέφει δανείζοντας τη φωνή του στον Chucky, με τον νεαρό Zackary Arthur (Transparent) να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Το Chucky θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chucky trailer: Ξεχάστε τον Buddi, ο Chucky επιστρέφει με τηλεοπτικό sequel από τα χέρια του Don Mancini! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top