F Blue Bayou trailer: Ο σύζυγος της Alicia Vikander απειλείται με απέλαση, στη νέα δραματική ταινία της Focus - FilmBoy Blue Bayou trailer: Ο σύζυγος της Alicia Vikander απειλείται με απέλαση, στη νέα δραματική ταινία της Focus - FilmBoy
  • Latest News

    Blue Bayou trailer: Ο σύζυγος της Alicia Vikander απειλείται με απέλαση, στη νέα δραματική ταινία της Focus


    Μας συστήθηκε ως ο geek συμμαθητής της Bella στα Twilight, όπως ο Αμερικανο-Κορεάτης Justin Chon είχε πολύ υψηλότερες βλέψεις και δεν άργησε να περάσει και πίσω από τη κάμερα. Οι τρεις πρώτες ταινίες του Man Up, Gook και Ms. Purple αποτέλεσαν αξιοσημείωτες φεστιβαλικές επιτυχίες, όμως μέχρι εκεί. Φέτος ο Chon αποπειράται να κάνει το βήμα παραπάνω με το Blue Bayou, που μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα του στις Κάννες, ετοιμάζεται αν βγει στις παγκόσμιες αίθουσες.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Antonio, έναν άνμδρα κορεατικής καταγωγής που υιοθετήθηκε από μια αμερικάνικη οικογέεια μόλις στα 3 του χρόνια και μεγάλωσε στη Louisiana. Έχει παντρευτεί την όμορφη Kathy και έχουν μαζί ένα μικρό κοριτσάκι, όμως ο ρατσισμός του χτυπάει την πόρτα όταν χωρίς κανένα λόγο βρίσκεται ένα βήμα πριν την απέλαση και το κίνδυνο να χάσει την οικογένειά του.

    Πρωταγωνιστούν οι Alicia Vikander (Earthquake Bird), Mark O'Brien (Marriage Story), Vondie Curtis-Hall (Harriet) και φυσικά ο Justin Chon που κρατάει τον κεντρικό ρόλο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blue Bayou trailer: Ο σύζυγος της Alicia Vikander απειλείται με απέλαση, στη νέα δραματική ταινία της Focus Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top