F Earthquake Bird trailer: Η Alicia Vikander κατηγορείται πως σκότωσε τη φίλη της στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Earthquake Bird trailer: Η Alicia Vikander κατηγορείται πως σκότωσε τη φίλη της στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Earthquake Bird trailer: Η Alicia Vikander κατηγορείται πως σκότωσε τη φίλη της στη νέα ταινία του Netflix


    Μετά από μια 2-3ετία τυφώνας που από το πουθενά το όνομά της μπήκε στη κορυφή της λίστας των πιο ταλαντούχων αλλά και πιο όμορφων ηθοποιών του Hollywood, η Alicia Vikander περνάει μια μεταβατική περίοδο και μετά από κάποιες αποτυχημένες επιλογές, προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της, με πρώτο βήμα το ερωτικό θρίλερ μυστηρίου Earthquake Bird που θα δούμε προσεχώς στο Netflix.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο της Susanna Jones και μας πηγαίνει στο Τόκιο, εκεί όπου μετακόμισε πριν λίγες εβδομάδες η βρετανίδα Lucy και τώρα βρίσκεται να κατηγορείται για τη δολοφονία της Lily, μιας φίλης της, η κατάσταση μεταξύ τους μπλέχτηκε αρκετά όταν στη μέση μπήκε ο γοητευτικός φωτογράφος Teiji.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Wash Westmoreland (Colette), με τον Ridley Scott στη παραγωγή και τους Alicia Vikander (Tomb Raider), Riley Keough (The Lodge) και Naoki Kobayashi (Tatara Samurai) στους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Παρότι η ταινία ήταν αρχικά να διανεμηθεί στους κινηματογράφος από την Amazon, τελικά κατέληξε στο Netflix και δυστυχώς αυτό δεν είναι καλός οιωνός. 

    Θα μάθουμε περισσότερα στις 15 Νοεμβρίου όταν και θα ανέβει στη πλατφόρμα. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Earthquake Bird trailer: Η Alicia Vikander κατηγορείται πως σκότωσε τη φίλη της στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top