F Escape from Mogadishu trailer: Μια αληθινή περιπέτεια επιβίωσης σπάει τα ταμεία της Κορέας! - FilmBoy Escape from Mogadishu trailer: Μια αληθινή περιπέτεια επιβίωσης σπάει τα ταμεία της Κορέας! - FilmBoy
  • Latest News

    Escape from Mogadishu trailer: Μια αληθινή περιπέτεια επιβίωσης σπάει τα ταμεία της Κορέας!


    Μετά από πέντε χρόνια ένοπλου αγώνα, στα μέσα του 1991, οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατάφεραν να ρίξουν τον πρόεδρο Mohamed Siad Barré από την εξουσία, προκαλώντας την έναρξη του εμφυλίου της Σομαλίας, ο οποίος μαίνεται μέχρι και σήμερα.
    Η ανατροπή του καθεστώτος και το ξαφνικό χάος που επικράτησε στη χώρα είχε ως αποτέλεσμα πολλοί αξιωματούχοι ξένων κρατών να παγιδευτούν στη χώρα, χωρίς κανένα μέσο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.
    Ανάμεσά τους και οι πρέσβεις της Νότιας αλλά και της Βόρειας Κορέας. Παρά τις εχθρικές σχέσεις των δύο χωρών, οι εκπρόσωποί τους αναγκάστηκαν να συνεργαστούν για να καταφέρουν να διασχίσουν τη πρωτεύουσα Μογκαντίσου ώστε να φτάσουν μέχρι το αεροδρόμιο.

    Αυτή η αληθινή ιστορία αναβιώνει στο περιπετειώδες θρίλερ επιβίωσης Escape from Mogadishu του Seung-wan Ryoo (The Berlin File) με πρωταγωνιστές τους Kim Yoon-seok (Chaser), In-Sung Jo (The Great Battle) και Joon-ho Huh (The Cleansing Hour).

    Το Escape from Mogadishu έκανε πρεμιέρα στη Κορέα στα τέλη Ιουλίου με πολύ μεγάλη κριτική αλλά και εμπορική επιτυχία, χτυπώντας τη πρώτη θέση των πιο εμπορικών ταινιών της χρονιάς.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Escape from Mogadishu trailer: Μια αληθινή περιπέτεια επιβίωσης σπάει τα ταμεία της Κορέας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top