F Pig trailer: Κάποιος απήγαγε το τρουφογούρουνο του Nicolas Cage στη νέα δραματική ταινία εκδίκησης! - FilmBoy Pig trailer: Κάποιος απήγαγε το τρουφογούρουνο του Nicolas Cage στη νέα δραματική ταινία εκδίκησης! - FilmBoy
  • Latest News

    Pig trailer: Κάποιος απήγαγε το τρουφογούρουνο του Nicolas Cage στη νέα δραματική ταινία εκδίκησης!


    Υπάρχουν ακόμα ανίδεοι εκεί έξω που θεωρούν τον Nicolas Cage ατάλαντο. Οκ, μην υπερβάλω, δεν είναι και Daniel Day Lewis αλλά όταν έρθει ο κατάλληλος ρόλος, ο αμερικανός ηθοποιός έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να "κάνει παπάδες" και το Pig μοιάζει μια τέτοια περίπτωση.

    Εδώ υποδύεται τον Rob, έναν ερημίτη άνδρα που ζει στα βάθη του δάσους του Oregon, με μοναδική συντροφιά το γουρουνάκι του, το οποίο τον βοηθάει στην ανέυρεση της πολύτιμης τρούφας. Μια μέρα όμως άγνωστοι εισβάλουν στο καλύβι του, τον χτυπούν και το αρπάζουν, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στον πολιτισμό και δεν πρόκειται να σταματήσει ποθυενά ώστε να το πάρει πίσω.

    Δημιουργός του Pig είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Michael Sarnoski και συμπρωταγωνιστεί ο Alex Wolff (Jumanji: The Next Level).

    Κάποιες πρώτες σκηνές της ταινίας έκαναν πρεμιέρα στο περασμένο φεστιβάλ Βερολίνου, οι οποίες ενθουσίασαν, με κάποιους να το χαρακτηρίζουν ως ένα δραματικό, μη-βίαιο John Wick!

    Το Pig θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στα μέσα Ιουλίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pig trailer: Κάποιος απήγαγε το τρουφογούρουνο του Nicolas Cage στη νέα δραματική ταινία εκδίκησης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top