F Monsters at Work trailer: Οι Μπαμπούλες αφήνουν τον τρόμο και το ρίχνουν στα γέλια, στο τηλεοπτικό sequel της γνωστής ταινίας της Pixar - FilmBoy Monsters at Work trailer: Οι Μπαμπούλες αφήνουν τον τρόμο και το ρίχνουν στα γέλια, στο τηλεοπτικό sequel της γνωστής ταινίας της Pixar - FilmBoy
  • Latest News

    Monsters at Work trailer: Οι Μπαμπούλες αφήνουν τον τρόμο και το ρίχνουν στα γέλια, στο τηλεοπτικό sequel της γνωστής ταινίας της Pixar


    Το Monsters Inc. ήταν από τα πιο αγαπημένα silent hits της Pixar, όμως το prequel Monsters University αποδείχτηκε πολύ κακή ιδέα, με αποτέλεσμα το franchise να μοιάζει πως θα μας αποχαιρετούσε πρόωρα.

    Η νέα πλατφόρμα Disney+ έδωσε την ευκαιρία σε ημιθανή ips όπως αυτό μια δεύτερη ευκαιρία, με το Monsters at Work να έτοιμάζεται για την πρεμιέρα του.

    Η σειρά αποτελεί άμεσο sequel της πρωτότυπης ταινίας, και μετά τα όσα συνέβησαν σε εκείνη, μας συστήνει μια νέα Monstropolis, η οποία βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, αντλώντας ενέργεια όχι πια από τον τρόμο αλλά από το γέλιο των παιδιών! Κεντρικός ήρωας είναι ο Tylor Tuskmon, ένας νεαρός μηχανικός που μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο των Τεράτων και ευελπιστεί να δουλέψει δίπλα στα είδωλά του James P. "Sulley" Sullivan και Mike Wazowski.

    Το Monsters at Work φέρνει πίσω όλους τους βασικούς συντελεστές της ταινίας με τον Pete Docter να είναι ο ιθύνων νους και ο Bobs Gannaway (Planes: Fire & Rescue) ο showrunner της σειράς.

    Οι John Goodman, Billy Crystal, John Ratzenberger, Jennifer Tilly, Bonnie Hunt και Bob Peterson επιστρέφουν δανείζοντας τις φωνές τους στους αγαπημένους ήρωες, έχοντας δίπλα τους τους νεοεισερχόμενους Ben Feldman (Big Hero 6: The Series), Kelly Marie Tran (Raya and the Last Dragon), Henry Winkler (All Hail King Julien), Mindy Kaling (Inside Out), Aisha Tyler (Archer) και Alanna Ubach (Crossing Swords).

    Το Monsters at Work θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Monsters at Work trailer: Οι Μπαμπούλες αφήνουν τον τρόμο και το ρίχνουν στα γέλια, στο τηλεοπτικό sequel της γνωστής ταινίας της Pixar Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top