F Και τώρα που φτάσαμε στην Γροιλανδία, τι; Πράσινο φως στο sequel του silent-hit Greenland! - FilmBoy Και τώρα που φτάσαμε στην Γροιλανδία, τι; Πράσινο φως στο sequel του silent-hit Greenland! - FilmBoy
  • Latest News

    Και τώρα που φτάσαμε στην Γροιλανδία, τι; Πράσινο φως στο sequel του silent-hit Greenland!


    Λίγο το κακό παρελθόν του Gerard Butler στο Geostorm, λίγο το ότι η πρεμιέρα του έπεσε μέσα στον covid, η δραματική περιπέτεια Greenland δεν είχε την αρχική αποδοχή που κατά τη γνώμη μου άξιζε.
    Έστω και εμμέσως όμως, η ταινία και αγαπήθηκε αλλά και αποτέλεσε και εμπορική επιτυχία, με τους αναλυτές να υπολογίζουν πως η ταινία έφερε κέρδος της τάξεως των 50-80 εκατομμυρίων δολαρίων, και όταν το κόστος της ήταν μόλις 35, αντιλαμβάνεστε πως μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαν να είναι οι παραγωγοί.

    Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη η είδηση πως η παραγωγός Thunder Road Pictures έδωσε το πράσινο φως για το sequel.

    Το Greenland: Migration θα ακολουθεί την συνέχεια των περιπετειών της οικογένειας των Gerard Butler και Morena Baccarin, οι οποίοι έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν της καταστροφικής βροχής θραυσμάτων του κομήτη, τώρα θα έρθουν αντιμέτωποι με μια παγωμένη post-apocalyptic Ευρώπη, στην οποία θα πρέπει να βρουν το νέο τους σπίτι.

    Ο σκηνοθέτης Ric Roman Waugh και ο σεναριογράφος Chris Sparling θα αναλάβουν τα ηνία και του Migration, με τα γυείσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και τώρα που φτάσαμε στην Γροιλανδία, τι; Πράσινο φως στο sequel του silent-hit Greenland! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top