F Coda trailer: Το -βραβευμένο στο Sundance- αγγλόφωνο remake της "Οικογένειας Μπελιέ" έρχεται στο Apple TV+ - FilmBoy Coda trailer: Το -βραβευμένο στο Sundance- αγγλόφωνο remake της "Οικογένειας Μπελιέ" έρχεται στο Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Coda trailer: Το -βραβευμένο στο Sundance- αγγλόφωνο remake της "Οικογένειας Μπελιέ" έρχεται στο Apple TV+


    "Δεν θέλω να φύγω, θέλω να πετάξω" τραγουδούσε και συγκινούσε πριν λίγα χρόνια η Γαλλιδούλα Louane Emera στο La Famille Bélier του Éric Lartigau και έφτανε μέχρι τα βραβεία César.

    Επτά χρόνια αργότερα, η Sian Heder, εκ των βασικών σεναριογράφων του Orange is the New Black, διασκευάζει την ίδια ιστορία, την φέρνει σε πιο... αμερικάνικα μέτρα και μας παρουσιάζει το Coda.

    Το βασικό στόρυ παραμένει το ίδιο, με την έφηβη Ruby να είναι το μοναδικό ακούων μέλος μιας οικογένειας κωφών, οι οποίοι βγάζουν με δυσκολία τα προς το ζην ως αλιείς. Η Ruby όμως έχει άλλα όνειρα, όνειρα που η οικογένειά της δυσκιλεύεται να καταλάβει για... τεχνικούς λόγους, θέλει να γίνει τραγουδήστρια.

    Πρωταγωνιστούν οι Emilia Jones (Ghostland), Eugenio Derbez (The Nutcracker and the Four Realms), Ferdia Walsh-Peelo (Here Are the Young Men) και η Marlee Matlin (Children of a Lesser God).

    Το Coda έκανε τη παγκόσμια πρεμιέρα του (ψηφιακά) στο φεστιβάλ του Sundance όπου σάρωσε κερδίζοντας 4 μεγάλα βραβεία, αναγκάζοντας το Apple TV+ να σπάσει το ρεκόρ του φεστιβάλ δίνοντας 25 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα διανομής του.

    Η ταινία θα ανέβει στη πλατφόρμα στις 13 Αυγούστου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Coda trailer: Το -βραβευμένο στο Sundance- αγγλόφωνο remake της "Οικογένειας Μπελιέ" έρχεται στο Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top