F Ο σκηνοθέτης του Me and Earl and the Dying Girl ετοιμάζει νέα coming-of-age ταινία με πινελιές φαντασίας και woke! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Me and Earl and the Dying Girl ετοιμάζει νέα coming-of-age ταινία με πινελιές φαντασίας και woke! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Me and Earl and the Dying Girl ετοιμάζει νέα coming-of-age ταινία με πινελιές φαντασίας και woke!


    Παρότι μας συστήθηκε ως horror director του The Town That Dreaded Sundown, η αναγνώριση ήρθε το 2015 με το εξαιρετικό coming-of-age δράμα Me and Earl and the Dying Girl. Στη συνέχεια ο Alfonso Gomez-Rejon λίγο μας τα χάλασε με το μέτριο ιστορικό The Current War, όμως φυσικά αυτή δεν ήταν η τελευταία του λέξη και είναι έτοιμος να επιστρέψει κλείνοντας συμφωνία με το Amazon για να αναλάβει το The Fortress of Solitude.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του Jonathan Lethem που διηγείται την ιστορία δύο εφήβων αγοριών που μεγαλώνουν στο Brooklyn της δεκαετίας του '70. Τα παιδιά ανακλύπτουν ένα μαγικό δαχτυλίδι που τους βοηθάει να πολεμήσουν το κακό, κάτι που τους φέρνει κοντά. Όμως όσο τα χρόνια περνάνε, οι δυο τους απομακρύνονται γιατί παρά τον κοινό στόχο έχουν κάτι που στην Αμερική της εποχής μοιάζει να τους χωρίζει, ο ένας είναι λευκός και ο άλλος μαύρος.

    Σύμφωνα με το Variety, τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει να γράψει ο Dave Harris (Summertime), με τα Amazon Studios να έχουν αναλάβει τη παραγωγή.

    Δεν είναι γνωστό αν το The Fortress of Solitude θα είναι το αμέσως επόμενο project του Gomez-Rejon αφού ο σκηνοθέτης έχει στα σκαριά και το δημοσιογραφικό ιστορικό δράμα Newsflash με τους Chris Pine & Mark Ruffalo που θα μας πάει πίσω στις 22 Νοεμβρίου του 1963, την ημέρα της δολοφονονίας του John F. Kennedy και συγκεκριμένα στα γραφεία του CBS και στον τρόπο που οι δημοσιογράφοι κάλυψαν το γεγονός.

    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Me and Earl and the Dying Girl ετοιμάζει νέα coming-of-age ταινία με πινελιές φαντασίας και woke! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top