F Blood Red Sky trailer: Βαμπίρ εναντίον τρομοκρατών, στο νέο γερμανικό θρίλερ τρόμου του Netflix! - FilmBoy Blood Red Sky trailer: Βαμπίρ εναντίον τρομοκρατών, στο νέο γερμανικό θρίλερ τρόμου του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Blood Red Sky trailer: Βαμπίρ εναντίον τρομοκρατών, στο νέο γερμανικό θρίλερ τρόμου του Netflix!


    Η Νάντια και ο 10χρονος γιος της ταξιδεύουν με το αεροπλάνο από τη Γερμανία στη Νέα Υόρκη, όταν τρομοκράτες παίρνουν με τη βία τον έλεγχο του σκάφους και απειλούν τις ζωές των επιβατών. Ξαφνικά η Νάντια πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση: να αποκαλύψει το σκοτεινό μυστικό και το κτήνος που κρατούσε κρυμμένο από τον γιο της για χρόνια προκειμένου να τον σώσει.

    Άλλα περιμέναμε από τον σεναριογράφο του Die Welle, με τον Peter Thorwarth έκτοτε να αφήνει στην άκρη τα κοινωνικά δράματα και να "το γυρίζει" στις κωμικές περιπέτειες εσωτερικής κατανάλωσης.

    Στη νέα του ταινία μοιάζει να αντιγράφει το cult Snakes on a Plane και αντικαθιστώντας τα φίδια με βαμπίρ, παρουσιάζει το Blood Red Sky, μια ιπτάμενη περιπέτεια τρόμου που θα κάνει πρεμιέρα απευθείας στο Netflix στις 23 Ιουλίου.

    Πρωταγωνιστούν οι Peri Baumeister (The Last Kingdom), Dominic Purcell (Killer Elite), Graham McTavish (Aquaman), Roland Møller (Skyscraper), Alexander Scheer (The Aftermath) και Kais Setti (Dogs of Berlin).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Blood Red Sky trailer: Βαμπίρ εναντίον τρομοκρατών, στο νέο γερμανικό θρίλερ τρόμου του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top