F The Aftermath trailer: Απαγορευμένος έρωτας στα χαλάσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου - FilmBoy The Aftermath trailer: Απαγορευμένος έρωτας στα χαλάσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου - FilmBoy
  • Latest News

    The Aftermath trailer: Απαγορευμένος έρωτας στα χαλάσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου


    Το trailer του The Aftermath έδωσαν στη δημοσιότητα οι Fox Searchlight και BBC Films, ενός πολεμικού ρομαντικού δράματος σε παραγωγή Ridley Scott!
    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Rhidian Brook και μας πηγαίνει στο Αμβούργο του 1946, με την ταπεινωμένη Γερμανία να βρίσκεται υπό το συμμαχικό έλεγχο. 

    Ο Βρετανός συνταγματάρχης Lewis Morgan έχει τοποθετηθεί υπεύθυνος της ανοικοδόμησης της πόλης, με τη σύζυγό του Rachael να φτάνει εν μέσω του παγωμένου χειμώνα για να εγκατασταθεί δίπλα του. 
    Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως την περιμένει όταν μαθαίνει ότι στο σπίτι μαζί τους θα μένει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, ένας -γοητευτικός- Γερμανός χήρος με τη κόρη του. 
    Παρότι οι σχέσεις τους αρχικά είναι τεταμένες, ο απαγορευμένος έρωτας δεν αργεί να φουντώσει.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψαν οι Anna Waterhouse & Joe Shrapnel (Race) με τον James Kent (Testament of Youth) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη. 
    Το αμαρτωλό ερωτικό τρίγωνο ενσαρκώνουν οι Keira Knightley, Alexander Skarsgård και Jason Clarke.

    Το The Aftermath θα δούμε τη προσεχή άνοιξη. 
    Απολαύστε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Aftermath trailer: Απαγορευμένος έρωτας στα χαλάσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top