F Wish Dragon trailer: Η κινέζικη εκδοχή του Aladdin έρχεται στη νέα animated ταινία του Netflix - FilmBoy Wish Dragon trailer: Η κινέζικη εκδοχή του Aladdin έρχεται στη νέα animated ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Wish Dragon trailer: Η κινέζικη εκδοχή του Aladdin έρχεται στη νέα animated ταινία του Netflix


    Από τις παγκοσμίως καταξιωμένες εταιρίες ψηφιακών εφέ, η πολυεθνική (αλλά κατά βάση κινέζικη) Base FX, στα 15 περίπου χρόνια ιστορίας της έχει βάλει το χεράκι της σε ουκ ολίγες υπερπαραγωγές, όπως το Aquaman
    Προσφάτως αποφάσισε να επεκτείνει τη λειτουργία της ιδρύοντας τις θυγατρικές Base Pictures και Base Animation, με σκοπό τη παραγωγή live-action και animated ταινιών αντίστοιχα με βάση την Κίνα αλλά προορισμένες για όλο τον κόσμο.

    Η πρώτη παραγωγή της Base Pictures ήταν το Skyfire που σας παρουσιάσαμε προσφάτως και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε το πρώτο δείγμα γραφής και του τμήματος animation.

    Κεντρικός ήρωας του Wish Dragon είναι ο 19χρονος Din, ένας νέος μιας φτωχής οικογένειας που τα βγάζει πέρα κάνοντας δουλειές του ποδαριού ενώ παράλληλα σπουδάζει για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. 
    Κατά τύχη στο δρόμο του βρίσκει μια μαγική τσαγιέρα μέσα από την οποία βγαίνει ένας δράκος, ο οποίος μπορεί να του πραγματοποιήσει τρεις ευχές. 
    Παρά τα πολλά καθημερινά του προβλήματα, ο Din θέλει μόνο ένα πράγμα, να ξαναβρεί την παιδική του φίλη, την οποία έχει να δει δέκα χρόνια, από τότε που την πήρε ο πλούσιος πατέρας της και έφυγαν.

    Το Wish Dragon δεν προσπαθεί να κρύψει ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία κινεζική εκδοχή του μύθου του Aladdin, με το λυχνάρι να γίνεται τσαγιέρα και το τζίνι δράκος!

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Chris Appelhans, έμπειρου designer σε ταινίες σαν τα Coraline και Puss in Boots, που εδώ για πρώτη φορά παίρνει τα ηνία μιας ταινίας.
    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Jimmy Wong (Mulan), John Cho (Over the Moon), Constance Wu (Hustlers), Natasha Liu Bordizzo (Guns Akimbo) και Jimmy O. Yang (Space Force).

    Το Wish Dragon ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019, όμως μετά από αναβολές επί αναβολών, κατέληξε να φτάνει απευθείας στο Netflix στις 11 Ιουνίου.
    Δείτε το trailer..

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wish Dragon trailer: Η κινέζικη εκδοχή του Aladdin έρχεται στη νέα animated ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top