F Guns Akimbo trailer: Ο Daniel Radcliffe έχει όπλα βιδωμένα στα χέρια του στην εξωφρενική κωμική περιπέτεια - FilmBoy Guns Akimbo trailer: Ο Daniel Radcliffe έχει όπλα βιδωμένα στα χέρια του στην εξωφρενική κωμική περιπέτεια - FilmBoy
  • Latest News

    Guns Akimbo trailer: Ο Daniel Radcliffe έχει όπλα βιδωμένα στα χέρια του στην εξωφρενική κωμική περιπέτεια


    Περίπου μια δεκαετία μετά το φινάλε των Harry Potter και παρά την ελπιδοφόρα -αρχικά- πορεία της, η καριέρα του Daniel Radcliffe μάλλον βρίσκεται στα χειρότερά της, με τη νέα του ταινία να δείχνει πως οι μέρες δόξας αποτελούν οριστικά παρελθόν.

    Στο Guns Akimbo υποδύεται τον Miles, έναν νεαρό που μισεί τη ζωή του, τη δουλειά του και δε μπορεί να ξεκολλήσει από την πρώην κοπέλα του, Nova. 
    Η ζωή του όμως αλλάζει όταν βρίσκεται ξαφνικά στο ρόλο μονομάχου, με δύο πιστόλια κυριολεκτικά βιδωμένα στα χέρια του, ως παίκτης σε ένα σαδιστικό κυνήγι που διοργανώνει μια συμμορία του dark web βάζοντας τυχαίους ανθρώπους να μάχονται μέχρι θανάτου σε live-streaming. 
    Ο Miles αρχικά κρύβεται και καταφέρνει για λίγο να επιβιώσει, όμως οι διοργανωτές απάγουν την Nova αναγκάζοντάς τον να μπει στο παιχνίδι και να έρθει αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Nix.


    Η δημιουργία του Jason Lei Howden (Deathgasm) θυμίζει κάτι μεταξύ Crank, Scott Pilgrim vs. the World, Shoot ‘Em Up με λίγο από Nerve και μπορεί όντως να είναι ένα διασκεδαστικό roller-coaster ride, όμως δεν το λες και θετικό βήμα για τη καριέρα σου... εκτός αν είσαι ο Nic Cage!

    Συμπρωταγωνιστούν οι Samara Weaving (Ready or Not), Ned Dennehy (Mandy), Rhys Darby (Jumanji: The Next Level) και Natasha Liu Bordizzo (Hotel Mumbai).

    Το Guns Akimbo έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και το Φεβρουάριο θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες. 
    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Guns Akimbo trailer: Ο Daniel Radcliffe έχει όπλα βιδωμένα στα χέρια του στην εξωφρενική κωμική περιπέτεια Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top