F The Protégé trailer: Η Maggie Q εκδικείται τον θάνατο του Samuel Jackson! - FilmBoy The Protégé trailer: Η Maggie Q εκδικείται τον θάνατο του Samuel Jackson! - FilmBoy
  • Latest News

    The Protégé trailer: Η Maggie Q εκδικείται τον θάνατο του Samuel Jackson!



    Είναι κοινό μυστικό ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι μεσαίου κόστους ταινίες δράσης που δεν βασίζονται σε κάποιο διάσημο ip και ο πρωταγωνιστής τους δεν πετάει ούτε φοράει κάπα και spandex, δύσκολα βρίσκουν πια το δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη με τις περισσότερες απ' αυτές να καταλήγουν απευθείας σε κάποια streaming υπηρεσία.
    Είναι λοιπόν ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη να βλέπουμε μία απ' αυτές να ξεφεύγει από από την δύνη (και τα εγγυημένα έσοδα) των διαφόρων πλατφορμών με την Lionsgate να ετοιμάζει το The Protégé για κανονική κινηματογραφική διανομή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και την εμπιστοσύνη της.

    Η ταινία μας συστήνει την Anna, μια εξαιρετική πληρωμένη δολοφόνο που σώθηκε όταν ήταν παιδί στην Σαϊγκόν από τον Moody, τον καλύτερο εκτελεστή της εποχής του, ο οποίος την εκπαίδευσε και την έβαλε στο "επάγγελμα". 
    Όταν ο Moody δολοφονείται, η Anna αποφασίζει να επιστρέψει στο Βιετνάμ ανασκαλίζοντας το παρελθόν του για να ανακαλύψει τον δολοφόνο και να πάρει εκδίκηση για τον μέντορά της.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Richard Wenk (The Equalizer) με τον βετεράνο Martin Campbell (The Foreigner, Casino Royale) να σκηνοθετεί. 
    Πρωταγωνιστούν οι Maggie Q (Mission: Impossible III), Samuel L. Jackson (Glass) και Michael Keaton (Dumbo).

    Οκ, αλήθεια είναι πως η κεντρική ιστορία δεν θα μπορούσε να είναι πιο generic, ωστόσο οι συντελεστές μπροστά και πίσω από την κάμερα δημιουργούν προσδοκίες πως το The Protégé θα είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό.

    Το The Protégé θα βγει στους κινηματογράφους στα τέλη Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Protégé trailer: Η Maggie Q εκδικείται τον θάνατο του Samuel Jackson! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top