F Η νέα ταινία τρόμου του Scott Derrickson βρήκε τους πρωταγωνιστές της! - FilmBoy Η νέα ταινία τρόμου του Scott Derrickson βρήκε τους πρωταγωνιστές της! - FilmBoy
  • Latest News

    Η νέα ταινία τρόμου του Scott Derrickson βρήκε τους πρωταγωνιστές της!


    Μετά την αποχώρησή του από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ο Scott Derrickson είχε δηλώσει πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει στο είδος μέσα από το οποίου έγινε διάσημος, εκείνο του τρόμου, έχοντας μάλιστα αρκετά projects στο συρτάρι του.

    Παρότι αρχικά εκείνο που φαινόταν να προχωράει πρώτο ήταν το θρίλερ μυστηρίου Bermuda, οι προτεραιότητες μάλλον άλλαξαν όταν πριν λίγους μήνες ο Derrickson εξασφάλισε τα δικαιώματα του The Black Phone, μιας short story του Joe Hill (Horns) σου συμπεριλαμβανόταν στη συλλογή 20th Century Ghosts που δημοσίευσε ο συγγραφέας το 2005 και μας συστήνει τον John, ένα αγόρι που απάγεται και μαζί με την αδερφή του ρίχνονται σε ένα υπόγειο κυριολεκτικά λερωμένο από το αίμα των προηγούμενων θυμάτων του μυστηριώδους Al. 
    Το μόνο αντικείμενο στο δωμάτιο είναι ένα μαύρο τηλέφωνο που μπορεί να μην είναι συνδεδεμένο όμως κάθε βράδυ χτυπάει και στην άλλη άκρη ακούγονται οι φωνές των νεκρών!

    Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Jeremy Davies (The House That Jack Built) πιθανότατα στο ρόλο του απαγωγέα, ενώ τα δύο παιδιά θα υποδυθούν οι Mason Thames (For All Mankind) και Madeleine McGraw (Ant-Man and the Wasp).



    Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων, όμως από το γεγονός πως το casting προχωράει γοργά, μάλλον δεν πρόκειται να αργήσει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η νέα ταινία τρόμου του Scott Derrickson βρήκε τους πρωταγωνιστές της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top