F The Foreigner trailer: Ο Jackie Chan έχει το δικό του Taken! - FilmBoy The Foreigner trailer: Ο Jackie Chan έχει το δικό του Taken! - FilmBoy
  • Latest News

    The Foreigner trailer: Ο Jackie Chan έχει το δικό του Taken!


    Όπως πολύ εύστοχα διάβασα σε αμερικάνικο Μέσο, ‘…κάθε action hero που μεγαλώνει, θα κάνει κάποια στιγμή το δικό του Taken.
    Τώρα, ήρθε η σειρά του Jackie Chan
    Ο θρυλικός ηθοποιός / expert των πολεμικών τεχνών, αφήνει για λίγο τις κωμωδίες και τις πολεμικές ταινίες και αποφασίζει να εκδικηθεί.
    Ποιον;  Τον Υπουργό Pierce Brosnan!

    Στη νέα ταινία του Martin Campbell, σκηνοθέτη του Casino Royale και πιο πρόσφατα του Green Lantern, ο Chan υποδύεται έναν πατέρα του οποίου η κόρη σκοτώνεται σε τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο (…) και ο Brosnan τον κυβερνητικό αξιωματούχο που αρνείται να του αποκαλύψει τους ενόχους.
    Φυσικά, ο Chan αποδεικνύεται πρώην στρατιωτικός, εκπαιδευμένος σε ακραίες καταστάσεις και με πολεμικές δεξιότητες, αποφασισμένος να σκοτώσει τους πάντες στη πορεία για να αποδώσει δικαιοσύνη.

    Τώρα που το σκέφτομαι, το The Foreigner μοιάζει περισσότερο με το Edge of Darkness (πάλι του Martin Campbell), αφού και εκεί ο πατέρας προσπαθούσε να βρει την αλήθεια για το θάνατο της κόρης του, και όχι να τη σώσει από τους απαγωγείς όπως στα Taken.
    Πάντως, η ατάκα στην αρχή μου άρεσε…

    Το The Foreigner θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες από 13 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Foreigner trailer: Ο Jackie Chan έχει το δικό του Taken! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top