F The Duke trailer: Ο Jim Broadbent κλέβει έναν πίνακα του Γκόγια και η Helen Mirren προσπαθεί να τον ξεμπλέξει, στη νέα βρετανική κομεντί - FilmBoy The Duke trailer: Ο Jim Broadbent κλέβει έναν πίνακα του Γκόγια και η Helen Mirren προσπαθεί να τον ξεμπλέξει, στη νέα βρετανική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    The Duke trailer: Ο Jim Broadbent κλέβει έναν πίνακα του Γκόγια και η Helen Mirren προσπαθεί να τον ξεμπλέξει, στη νέα βρετανική κομεντί


    Το 1961, ο Kempton Bunton ήταν ένας 60χρονος συνταξιούχος οδηγός λεωφορείου και νυν ταξιτζής που προσπαθούσε να ζήσει με τα πενιχρά έσοδά του.
    Η είδηση πως η βρετανική κυβέρνηση σκόπευε να δώσει ένα τεράστιο ποσό για να αγοράσει από έναν Αμερικάνο συλλέκτη ένα πορτραίτο του Δούκα του Γουέλινγκτον που είχε φιλοτεχνήσει ο Γκόγια, τον εξόργισε.
    Μια σειρά συμπτώσεων του έδωσαν την ιδέα αλλά και την ευκαιρία να κλέψει τον εν λόγω πίνακα μέσα από την Εθνική Πινακοθήκη!
    Για να τον επιστρέψει ζήτησε το ποσό που η κυβέρνηση θα έδινε για την αγορά του, να το προσέφεραν σε φιλανθρωπικές υπηρεσίες υπέρ των ηλικιωμένων!
    Χρειάστηκαν να περάσουν τέσσερα χρόνια για να λυθεί αυτή η απίστευτη αλλά πέρα ως πέρα αληθινή υπόθεση, που αναβιώνει στη νέα ταινία The Duke.

    Το σενάριο έγραψαν οι θεατρικοί Richard Bean & Clive Coleman, με τον βετεράνο Roger Michell (Blackbird, Notting Hill) να βρίσκεται στη θέση του σκηνοθέτη. Πρωταγωνιστούν οι Jim Broadbent (Six Minutes to Midnight), Helen Mirren (The Good Liar), Matthew Goode (Official Secrets), Anna Maxwell Martin (The Personal History of David Copperfield) και Fionn Whitehead (The Children Act).

    Το The Duke θα κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Duke trailer: Ο Jim Broadbent κλέβει έναν πίνακα του Γκόγια και η Helen Mirren προσπαθεί να τον ξεμπλέξει, στη νέα βρετανική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top