F Ο Dwayne Johnson ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη ταινία για λογαριασμό της Amazon! - FilmBoy Ο Dwayne Johnson ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη ταινία για λογαριασμό της Amazon! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Dwayne Johnson ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη ταινία για λογαριασμό της Amazon!


    Είμαι ένας από τους πολλούς Xmas suckers που κάθε αρχές Δεκεμβρίου, έστω και με το στανιό, βουτάω με τα μπούνια στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μία από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα απολαύσω είναι να δω όσο περισσότερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες αντέχω.

    Τα all-time classics παραμένουν πάντα στο πρόγραμμα αλλά φυσικό είναι να ψάχνω και για νέες παραγωγές που θα καταφέρουν να προστεθούν στην εν λόγω λίστα, όπως το Klaus ή το Last Christmas.

    Οι streaming πλατφόρμες τα τελευταία χρόνια προσφέρουν μπόλικες επιλογές, δυστυχώς όμως οι περισσότερες απ' αυτές μοιάζουν βγαλμένες από το Lifetime ή το Nickelodeon. Να σου όπως που ένας Βράχος έρχεται να κάνει τη διαφορά.

    Σύμφωνα με το THR, ο Dwayne Johnson, μέσω της εταιρίας παραγωγής του Seven Bucks Productions, ήρθε σε συμφωνά με την Amazon και ετοιμάζονται να βάλουν μπρος μια big-budget Χριστουγεννιάτικη κωμική περιπέτεια που στοχεύει στη δημιουργία ενός ολόκληρου κινηματογραφικού σύμπαντος.

    Ο τίτλος της θα είναι Red One και προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες εκτός του ότι θα έχει να κάνει με τον Άη Βασίλη (duh!). Η ιδέα προήλθε από τον συνεργάτη του Johnson, Hiram Garcia, με τον Chris Morgan (Hobbs & Shaw) να αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο.

    Ο σκηνοθέτης και το cast που θα πλαισιώνει τον Johnson αναζητούνται, με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2022 ώστε το Red One να προλάβει τα Χριστούγεννα του 2023.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Dwayne Johnson ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη ταινία για λογαριασμό της Amazon! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top