F Η Scarlett Johansson μπαίνει στο στοιχειωμένο πυργο-ξενοδοχείο της Disney! - FilmBoy Η Scarlett Johansson μπαίνει στο στοιχειωμένο πυργο-ξενοδοχείο της Disney! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Scarlett Johansson μπαίνει στο στοιχειωμένο πυργο-ξενοδοχείο της Disney!


    Μπορεί με το προσεχές Black Widow να τελειώνει (οριστικά;) η καριέρα της στο MCU, όμως η Scarlett Johansson φαίνεται πως θα παραμείνει, τουλάχιστον για λίγο ακόμα στην οικογένεια της Disney.

    Σύμφωνα με το Collider, η 36χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει αλλά και αναλάβει και τη παραγωγή του Tower of Terror, μιας family-friendly ταινίας τρόμου εμπνευσμένης από το ομότιτλο ride των Disneyland που, με τη σειρά του είναι εμπνευσμένο από τα The Twilight Zone του Rod Serling, και έχει γίνει διάσημο τόσο για το μυστηριώδες σκηνικό που αναβιώνει ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο του Hollywood αλλά κυρίως για το drop tower που έχει βγάλει μερικές από τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες των επισκεπτών του.

    Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Pixar-ικός Josh Cooley (Inside Out, Toy Story 4), με τον σκηνοθέτη να αναζητείται -σύμφωνα με τις πληροφορίες- στα ψηλότερα ράφια.

    Μετά τα The Haunted Mansion, Pirates of the Caribbean, Tomorrowland και το καθυστερημένο Jungle Cruise που ακόμα περιμένει τη σειρά του, ακόμα μια ταινία βασισμένη σε θεματικό πάρκο της έρχεται από την Disney και ευχόμαστε για το καλύτερο... δυνατό!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Scarlett Johansson μπαίνει στο στοιχειωμένο πυργο-ξενοδοχείο της Disney! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top