F Reminiscence trailer: Πάθος, έγκλημα και μυστήριο, στο νέο sci-fi ρομάντζο με τους Hugh Jackman και Rebecca Ferguson - FilmBoy Reminiscence trailer: Πάθος, έγκλημα και μυστήριο, στο νέο sci-fi ρομάντζο με τους Hugh Jackman και Rebecca Ferguson - FilmBoy
  • Latest News

    Reminiscence trailer: Πάθος, έγκλημα και μυστήριο, στο νέο sci-fi ρομάντζο με τους Hugh Jackman και Rebecca Ferguson


    Συν-σεναριογράφος των τηλεοπτικών Pushing Daisies και Burn Notice και συν-δημιουργός του Westworld (και νύφη του Christopher Nolan btw), η Lisa Joy μας παρουσιάζει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με τίτλο Reminiscence.

    Η ιστορία μας πάει σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όπου η κλιματική αλλαγή έχει προκαλέσει αύξηση της στάθμης των θαλασσών και βύθιση μεγάλων παραλιακών πόλεων.
    Σε ένα ημιβυθισμένο λοιπόν Miami, ο Nick Bannister προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τις αναμνήσεις που εκείνοι επιλέγουν. Η ζωή του αλλάζει όταν η μυστηριώδης και γοητευτική Mae μπαίνει στη ζωή του ως πελάτης, με τους δύο να ξεκινούν μια παθιασμένη σχέση.
    Όταν όμως οι αναμνήσεις ενός άλλου πελάτη εμπλέκουν την Mae σε μια υπόθεση δολοφονίας, ο Nick θα πρέπει να βουτήξει στο σκοτεινό παρελθόν για να ανακαλύψει την αλήθεια για την γυναίκα που λατρέυει.

    Πρωταγωνιστούν οι Hugh Jackman (Bad Education), Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Thandiwe Newton (Solo), Cliff Curtis (Hobbs & Shaw), Daniel Wu (Tomb Raider) και Marina de Tavira (Roma).

    Το Reminiscence συμπεριλαμβάνεται στο μπουκέτο της Warner Bros που θα βγουν ταυτόχρονα σε κινηματογράφους και HBO Max, με την 20η Αυγούστου να έχει κλειδώσει ως ημερομηνία της αμερικάνικης πρεμιέρας του, ενώ στα μέρη μας θα έρθει μια βδομάδα αργότερα στις 26 Αυγούστου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reminiscence trailer: Πάθος, έγκλημα και μυστήριο, στο νέο sci-fi ρομάντζο με τους Hugh Jackman και Rebecca Ferguson Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top