F Dr. Death trailer: Ο Joshua Jackson ξέχασε τον όρκο του Ιπποκράτη στη νέα true-story δραματική σειρά - FilmBoy Dr. Death trailer: Ο Joshua Jackson ξέχασε τον όρκο του Ιπποκράτη στη νέα true-story δραματική σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Dr. Death trailer: Ο Joshua Jackson ξέχασε τον όρκο του Ιπποκράτη στη νέα true-story δραματική σειρά


    Ο Christopher Duntsch ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην ιατρική σκηνή του Ντάλας, ένας χαρισματικός χειρουργός (ή μάλλον χειρούργος στη περίπτωσή του) που θεωρούνταν το next big thing της νευροχειρουργικής. 
    Μέχρι που ξαφνικά όλα άλλαξαν, με τους ασθενείς να μη βγαίνουν ποτέ από το χειρουργείο του ή να βγαίνουν κατακρεουργημένοι. 
    Τα θύματά του όλο και αυξάνονταν, με δυο συναδέλφους του να βάζουν σκοπό να τον σταματήσουν.

    Η αληθινή ιστορία είναι αρκετά διαφορετική, με τον Duntsch να μην ήταν ποτέ καλός χειρουργός, όμως παρά την ανικανότητά του, να "ξεφεύγει" από το σύστημα μέχρι που το παράκανε, ωστόσο η νέα σειρά του Patrick Macmanus (Marco Polo) θα ακολουθήσει την πιο πιασάρικη παραπάνω εκδοχή.

    Πρωταγωνιστούν οι Joshua Jackson (The Affair), Christian Slater (Mr. Robot), Alec Baldwin (30 Rock) και AnnaSophia Robb (The Carrie Diaries).

    Το Dr. Death θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock μέσα στο καλοκαίρι. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dr. Death trailer: Ο Joshua Jackson ξέχασε τον όρκο του Ιπποκράτη στη νέα true-story δραματική σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top