F Ετοιμαστείτε για νέους γαμο-μπελάδες. Ξεκινάει γυρίσματα το Wedding Crashers 2! - FilmBoy Ετοιμαστείτε για νέους γαμο-μπελάδες. Ξεκινάει γυρίσματα το Wedding Crashers 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Ετοιμαστείτε για νέους γαμο-μπελάδες. Ξεκινάει γυρίσματα το Wedding Crashers 2!


    Από τις ελάχιστες ταινίες που με έχει ρίξει στα πατώματα από τα γέλια, το Wedding Crashers του David Dobkin όχι μόνο ήταν μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όχι μόνο έβγαλε επτά φορές τα κόστος της, αλλά αναβίωσε και το είδος των ενήλικων κωμωδιών, είδος που λίγα χρόνια αργότερα γέννησε τα The Hangover.

    Παρά την επιτυχία, χρειάστηκε να περάσει μια δεκαετία για να εμφανιστούν οι πρώτες αχνές φήμες για την πιθανότητα ενός sequel και μετά τη μέτρια πορεία του The Internship που ήταν τύπου "πνευματικός διάδοχος", ξεφούσκωσε γρήγορα.

    Να σου όμως που τα νέα έφτασαν και είναι γεγονός, το Wedding Crashers 2 έρχεται και μάλιστα σύντομα!

    Το παρατηρητικό μάτι του δημοσιογράφου Jason Osiason εντόπισε στη τελευταία έκδοση των productions listings, μια πολύ ενδιαφέρουσα καταχώρηση που αποκάλυπτε πως το Wedding Crashers 2 ξεκινάει τον Αύγουστο γυρίσματα στο Πουέρτο Ρίκο, με τον David Dobkin να επιστρέφει στη καρέκλα του σκηνοθέτη, έχοντας μαζί ολόκληρο το βασικό cast της πρώτης ταινίας, Owen Wilson, Vince Vaughn, Isla Fisher και Rachel McAdams!

    Αλλαγές όμως παρατηρούμε στους σεναριογράφους με τους Steve Faber & Bob Fisher να έχουν αφήσει τα ηνία στους Rob McKittrick (Tag), Van Robichaux & Evan Susser (Fist Fight).

    Τέλος, μας λέει πως η ταινία προορίζεται για απευθείας προβολή στο HBO Max, κάτι που μάλλον θα πρέπει να αρχίζουμε να συνηθίζουμε από την Warner.

    Αλήθεια είναι πως τα κωμικά sequels συνήθως απογοητεύουν, ειδικά τα καθυστερημένα, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ετοιμαστείτε για νέους γαμο-μπελάδες. Ξεκινάει γυρίσματα το Wedding Crashers 2! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top