F Long Story Short trailer: Ο Rafe Spall πρέπει να εκμεταλλευτεί τη ζωή πριν είναι αργά, στη νέα time-travel ρομαντική κομεντί - FilmBoy Long Story Short trailer: Ο Rafe Spall πρέπει να εκμεταλλευτεί τη ζωή πριν είναι αργά, στη νέα time-travel ρομαντική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Long Story Short trailer: Ο Rafe Spall πρέπει να εκμεταλλευτεί τη ζωή πριν είναι αργά, στη νέα time-travel ρομαντική κομεντί


    Ο Teddy είναι ένας άνδρας που χαρακτηρίζεται από την αναβλητικότητά του, με αποκορύφωμα το χρόνο που περίμενε για να παντρευτεί την αγαπημένη του Leanne.
    Αμέσως μετά τον γάμο τους όμως κάτι απίστευτο του συμβαίνει, αφού χωρίς να το θέλει κάθε λίγα λεπτά μεταφέρεται ένα χρόνο μετά!
    Χάνει τα σημαντικότερα γεγονότα της ίδιας του της ζωής και πριν προλάβει να τα συνειδητοποιήσει, περνάει ακόμα ένας χρόνος.
    Πρέπει να πολεμήσει τη φύση του και να εκμεταλλευτεί αυτά τα λίγα λεπτά για να ζήσει όσο περισσότερο μπορεί και να κερδίσει πίσω την αγάπη της Leanne πριν είναι πολύ αργά.

    Το Long Story Short είναι η νέα ταινία του Αυστραλού Josh Lawson (The Little Death) και πρωταγωνιστούν οι Rafe Spall (Jurassic World: Fallen Kingdom) και Zahra Newman (Truth).

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο και στις 2 Ιουλίου θα βγει σε vod από την Paramount
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Long Story Short trailer: Ο Rafe Spall πρέπει να εκμεταλλευτεί τη ζωή πριν είναι αργά, στη νέα time-travel ρομαντική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top