F Κάποιος κατασκοπεύει τους Naomi Watts & Bobby Cannavale στη νέα σειρά μυστηρίου που ετοιμάζει ο Ryan Murphy - FilmBoy Κάποιος κατασκοπεύει τους Naomi Watts & Bobby Cannavale στη νέα σειρά μυστηρίου που ετοιμάζει ο Ryan Murphy - FilmBoy
  • Latest News

    Κάποιος κατασκοπεύει τους Naomi Watts & Bobby Cannavale στη νέα σειρά μυστηρίου που ετοιμάζει ο Ryan Murphy


    Δεν τολμάω καν να μετρήσω πόσες σειρές του Ryan Murphy έχουμε δει μόνο τα τελευταία χρόνια και πόσες απ' αυτές συνεχίζουν να βρίσκονται στον αέρα μετά από πολλά χρόνια επιτυχιών, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το American Horror Story που ετοιμάζεται για τον 10ο κύκλο του!

    Σε αυτές αναμένεται να προστεθούν άμεσα αρκετές ακόμα, με το /Film να κάνει γνωστή ακόμα μία με τίτλο The Watcher.

    Η σειρά  βασίζεται στη πραγματική ιστορία του σπιτιού στην 657 Boulevard στο Westfield του New Jersey, ένα όμορφο σπίτι που το 2014 αγόρασε η οικογένεια του Derek και της Maria Broaddus. 
    Μετά από μια μικρή ανακαίνιση, το ζευγάρι ήταν έτοιμο να εγκατασταθεί όταν, εκτός από κάποιους λίγους λογαριασμούς, στο ταχυδρομικό κουτί έλαβε και ένα ανώνυμο γράμμα που τους καλωσόριζε στο σπίτι, με την υπογραφή The Watcher. 
    Τα γράμματα συνέχιζαν να έρχονται και ήταν όλο και πιο ανατριχιαστικά, όλο και πιο τρομακτικά, αφού αποδείκνυαν πως κάποιος πραγματικά τους παρακολουθεί. 
    Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο περίεργη όταν μαθαίνουν ότι ο Watcher παρακολουθεί το σπίτι εδώ και σχεδόν 110 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει ποιος είναι!

    Η ιστορία έγινε ευρέως γνωστή μετά από ένα άρθρο στο περιοδικό New York, με το Netflix να δίνει πραγματικό αγώνα για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του. 
    Παρότι αρχικά το σχέδιο ήταν η ιστορία να διασκευαστεί σε ταινία, τελικά αποφασίστηκε να γίνει σε μορφή μίνι-σειράς με τον Ryan Murphy να κρατάει τα ηνία και τους Naomi Watts (The Loudest Voice) και Bobby Cannavale (Homecoming) να επιλέγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, ώστε το The Watcher να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κάποιος κατασκοπεύει τους Naomi Watts & Bobby Cannavale στη νέα σειρά μυστηρίου που ετοιμάζει ο Ryan Murphy Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top