F Ο Donnie Yen στο John Wick 4! - FilmBoy Ο Donnie Yen στο John Wick 4! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Donnie Yen στο John Wick 4!


    Μετά την αναπάντεχη επιτυχία της πρώτης ταινίας, ο Keanu Reeves είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να υποδύεται τον John Wick για όσο περισσότερο μπορεί. 
    Με την εμπορική πορεία των ταινιών να έχει σταθερή ανοδική πορεία, φυσικά η Lionsgate δεν είχε καμία αντίρρηση σε αυτό και δύο χρόνια μετά το Parabellum, η τέταρτη ταινία της σειράς ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο.

    Η μεγαλύτερη -και πιο ανησυχητική- αλλαγή στους συντελεστές της εντοπίζεται στους σεναριογράφους με τον Derek Kolstad να παραδίδει τα ηνία στον Michael Finch (American Assassin), ωστόσο με τον Chad Stahelski να επιστρέφει στη καρέκλα του σκηνοθέτη, ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά.

    Πληροφορίες για την ιστορία δεν έχουμε, όμως το casting φαίνεται πως προχωράει και μετά την είδηση πως η -παντελώς άγνωστη στους boomers- γιαπωνεζο-βρετανίδα pop star Rina Sawayama θα κάνει την εμφάνισή της, έρχεται μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη με τον one and only Donnie Yen, λέγε με Ip Man, να κλείνει θέση στο ρόλο ενός παλιού φίλου και "συνάδελφου" δολοφόνου του Wick, με τους δρόμους των οποίων να ξανασυναντιώνται. 
    Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αυτοί οι δρόμοι τους θα τους φέρουν αντίπαλους ή συμμάχους.

    Το John Wick: Chapter 4 ή όπως τελικά τιτλοφορείται, θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι σε Γαλλία, Γερμανία και Ιαπωνία και αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Donnie Yen στο John Wick 4! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top