F The Hitman's Wife's Bodyguard trailer: Η Salma Hayek σώζει τον Ryan Reynolds, για να σώσουν τον Samuel Jackson! - FilmBoy The Hitman's Wife's Bodyguard trailer: Η Salma Hayek σώζει τον Ryan Reynolds, για να σώσουν τον Samuel Jackson! - FilmBoy
  • Latest News

    The Hitman's Wife's Bodyguard trailer: Η Salma Hayek σώζει τον Ryan Reynolds, για να σώσουν τον Samuel Jackson!


    Η συνεργασία Ryan Reynolds και Samuel Jackson σε μια κωμική περιπέτεια έμοιαζε με ονείρωξη για τους οπαδούς του χαβαλεδιάρικου σινεμά, όμως το Hitman's Wife's Bodyguard ήταν πραγματικά πολύ, πολύ μέτριο, για να μη πω τίποτα χειρότερο.
    Λίγο το hype για την συνυπαρξη των δύο ηθοποιών, λίγο το καλό promotion, η ταινία αποτέλεσε μια αξιοπρεπέστατη εμπορική επιτυχία και αυτό στο Hollywood σημαίνει ένα πράγμα: sequel.

    H ιστορία πιάνει το νήμα τέσσερα χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου φιλμ, με τον Bryce να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα λόγω της δουλειάς του ως σωματοφύλακας, κάτι που τον αναγκάζει να πάρει άδεια, παραδίδοντας κυριολεκτικά τα όπλα του.
    Ενώ κάνει τις διακοπές του όμως, η Sonia, σύζυγος του άσπονδου φίλου του, Darius του λέει ότι ο άνδρας της κινδυνεύει από την μαφία και θέλει τη βοήθειά του για να τον σώσουν.
    Οι τρεις τους μπερδεύονται σε μια παγκόσμια συνωμοσία και σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

    Οι συντελεστές παραμένουν όλοι στις θέσεις τους, με τον Tom O'Connor να γράφει το σενάριο, τον Patrick Hughes να σκηνοθετεί, τους Reynolds, Jackson και Salma Hayek να πρωταγωνιστούν και τους Frank Grillo (Boss Level), Morgan Freeman (Angel Has Fallen), Antonio Banderas (Pain and Glory) και Tom Hopper (Terminator: Dark Fate) να προστίθενται στη παρέα.

    Το The Hitman's Wife's Bodyguard θα δούμε στα μέσα Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hitman's Wife's Bodyguard trailer: Η Salma Hayek σώζει τον Ryan Reynolds, για να σώσουν τον Samuel Jackson! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top