F John Wick 3: Parabellum trailer: Ο Keanu Reeves ετοιμάζεται για πόλεμο στο τρίτο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise - FilmBoy John Wick 3: Parabellum trailer: Ο Keanu Reeves ετοιμάζεται για πόλεμο στο τρίτο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise - FilmBoy
  • Latest News

    John Wick 3: Parabellum trailer: Ο Keanu Reeves ετοιμάζεται για πόλεμο στο τρίτο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise


    Παρότι δε συμπεριλαμβάνομαι στους φανατικούς οπαδούς του John Wick franchise, με τη δεύτερη ταινία να μου φαίνεται αφόρητα βαρετή, και μόνο το γεγονός πως ξαναβλέπουμε τον Keanu Reeves σε έναν ρόλο που του ταιριάζει τόσο γάντι, αρκεί για να ακολουθήσω τη πορεία της, και με ένα τόσο δυνατό trailer, πως μπορείς να την αγνοήσεις.

    Στο John Wick: Chapter 3 - Parabellum όπως είναι ο πλήρης τίτλος, ο John βρίσκεται αντιμέτωπος με τα επακόλουθα των πράξεών του στο προηγούμενο φιλμ. 

    Καταπάτησε τους άγραφους κανόνες της "συντεχνίας" των κακοποιών με αποτέλεσμα να είναι πια όχι απλά ανεπιθύμητος αλλά καταζητούμενος, με τη τιμή για το κεφάλι του να έχει ανέβει στα 14 εκατομμύρια δολάρια. 
    Δε μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν και σε κάθε στροφή τον περιμένει ένας πληρωμένος δολοφόνος. 
    Μόνη του λύση να βρει συμμάχους και γι' αυτό θα απευθυνθεί σε παλιούς γνωστούς...

    Το δημιουργικό δίδυμο Derek Kolstad & Chad Stahelski σε σενάριο και σκηνοθεσία αντίστοιχα επιστρέφει, μαζί με τους Ian McShane, Laurence Fishburne και Lance Reddick στο cast, το οποίο εμπλουτίζεται με τους Hiroyuki Sanada (Life), Halle Berry (Kingsman: The Golden Circle), Anjelica Huston (The Darjeeling Limited), Mark Dacascos (Le Pacte des Loups), Jason Mantzoukas (The House), Yayan Ruhian (The Raid) και Tiger Hu Chen (Man of Tai Chi).

    Το John Wick 3 Parabellum θα κάνει πρεμιέρα το Μάιο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: John Wick 3: Parabellum trailer: Ο Keanu Reeves ετοιμάζεται για πόλεμο στο τρίτο κεφάλαιο του επιτυχημένου franchise Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top